Klas500 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Obejrzałem fotki.Jest piękna!I Ty się zastanawiałeś , czy brać za 8 stówek ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Super sprzęt; ;) Broń Boże nie ruszaj lakieru - bo jest ładny. Ja przeglądnąłbym tylko silnik - i w drogę;Gratuluję - bo za te pieniądze to na prawdę baaaardzo udany zakup ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Lakieru nie mam zamiaru ruszać, tylko porządne mycie z 30 letniego kurzu i zaczynam składać w jeden kawałek a chromy ulalala śliczne są ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 masz jakas dziwna wersje... oryginalne kubi zegarów sa czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Oryginalnie na fotkach które udało mi się znaleźć w necie to korek od baku i osłona łańcucha też są czarne a moja niunia ma chromowane. Ponadto literatura podaje że model Dudek był produkowany w latach 1975 - 1977 a mój egzemplarz jest z 1974 roku. Napisy na bocznych osłonach w Dudkach też były czarne a moja ma te napisy złote. Możliwe że jest to egzemplarz z wersji tzw informacyjnej który był wystawiany na targach w 1974 roku jako prezentacja nowego modelu. Jest to najmocniejsza i najdroższa seryjnie produkowana WSK. Cały czas szukam literatury do tego modelu więc jak coś macie to byłbym wdzięczny :icon_mrgreen: pozdro Edytowane 26 Września 2007 przez Dziki_YZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 najdroższa moze ... najmocniejsza napewno nie;] Polecam strone www.polmot.prv.pl Na forum jest kilku naprawde dobrze zorietowanychj ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Mówię o seryjnie produkowanym motocyklu a nie o wersjach wyścigowych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 najmocniejszy był chyba Sport 1 lub sport 2;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi