Vatzeque Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Co za głomb brak słow. Jaki własciciel taki motocykl. pozdro Pijesz do jego ortografii? Sprawdź pisownię słowa: Głąb :icon_biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Uwaga kolejna mina : http://moto.allegro.pl/item762294354_suzuki_gsxr_750_k8.html Witam.Mam do sprzedania piękną bestyjkę.Moto w idealnym stanie,bez jakichkolwiek uszkodzeń.Kupiony i serwisowany w polskim salonie.Więcej informacji pod nr.tel.0-602-672-911 bądż 0-600-334-719.Zadzwoń,napewno się dogadamy Rzeźba w gównie to mało powiedziane. Malowany nieprofesjonalnie, porysowana rama, ogranicznik skrętu wbity w ramę, zagnieciona rama od balansera kierownicy po prawej stronie, pokrywy silnika pomalowane. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item750197008_napra...a_r6_pilne.html dajcie mu spokoj, nie kazdy pisze poprawnie ortograficznie, moim zdaniem nie zalezy mu na sprzedazy motocykla !!! chodzi o to jak koles pisze czy chodzi o motor ??? Co za głomb brak słow. Jaki własciciel taki motocykl. pozdro hhahahaa :D ty widze mądry czlowieku tez nie sprzedawaj motocykla !!!! bo pisac nie umiesz :D hahahha Edytowane 12 Października 2009 przez stuwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 dajcie mu spokoj, nie kazdy pisze poprawnie ortograficznie, moim zdaniem nie zalezy mu na sprzedazy motocykla !!! chodzi o to jak koles pisze czy chodzi o motor ??? OFFTOP: tak, nie każdy pisze ortograficznie - kretyni na przykład. Bo już półgłówek użyje Firefoxa, który mu poprawi błędy. Sprzedający w treści aukcji sam sobie przeczy. Debil + podejrzane ogłoszenie (nie zależy mu ale mu zależy) + fakt że moto malowane (brak naklejek zadupek, owiewki) = trzymać się od tego z dala. Oryginalna, niebieska R6 z 1999 wygląda tak: http://www.yamaha-motor.gr/designcafe/en/I...cm71-222446.jpg pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Kolejne IDEALNE Suzuki. :icon_mrgreen: http://www.allegro.pl/item762138118_suzuki...ro_polecam.html Treść: ">>>Witam<<< Mam do sprzedania idealne suzuki GSX 600 F 90r. 87KM.Bardzo dobry stan techniczny i wizualny, wyczyszczone gaźniki, nowe świece,przednia opona, klocki oraz wymieniony olej . Pierwsza rejestracja w kraju 2009-08-17, OC ważne cały rok!!!!!!!!!!! Jedyną wadą jest brak prawego lusterka poza tym wszystko na swoim miejscu. Motor można obejrzeć w Szubinie koło Bydgoszczy. W razie jakiś pytań proszę o kontakt pod nr 783522299 lub na e-maila [email protected] . " Szczery opis na podstawie badań organoleptycznych: "Totalny złom nie nadający się do jazdy opis :Bardzo dobry stan techniczny i wizualny niema nic wspólnego ze stanem faktycznym,owiewki malowane klejone na szybko widać już pęknięcia moto po ślizgu na prawą stronę klekoczący rozrząd słychać z daleka ,brak mocy chyba że pomyliłem 5 bieg z jedynką.Ogólnie ładnie wkręcał się na obroty ale jechać to nie chciało z 87 koni 80 już poległo zostało 7 żyjących porażka.......Zapomniałem dodać jechałem po dziurach ale wyczuwalne było ściąganie motorem na prawo na kierze czuć wibracje i jakby stukanie być może klocka nie wiem zrezygnowałem z kupna" :banghead: :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Całkiem miło. Pomijając także fakt że na 3 zdjęciu ma tylko lewe lusterko a na 4 tylko prawe, to wszystko jest ok :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Całkiem miło. Pomijając także fakt że na 3 zdjęciu ma tylko lewe lusterko a na 4 tylko prawe, to wszystko jest ok :biggrin: Hehe... Na czwartym zdjęciu też jest tylko lewe lusterko - 'sprytna' sztuczka sprzedającego :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Po prostu chłopak przekładał lusterko w zależności od sposobu jazdy a wy się czepiacie:P zresztą po co komu dwa lusterka jak w jednym "przekładalnym" wszystko widać:P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 4 fotka to lustrzane odbicie motocykla a nie przekładane lusterko. Zwróćcie uwage na skale prędkościomierza i szybkościomierza. Biegną w odwrotną strone, a czewony przyciks gaszenia motocykla na kierownicy jest z lewej strony. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marck21 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 4 fotka to lustrzane odbicie motocykla a nie przekładane lusterko. Zwróćcie uwage na skale prędkościomierza i szybkościomierza. Biegną w odwrotną strone, a czewony przyciks gaszenia motocykla na kierownicy jest z lewej strony. to nie lustrzane odbicie... to poprostu jest anglik... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 4 fotka to lustrzane odbicie motocykla a nie przekładane lusterko. Zwróćcie uwage na skale prędkościomierza i szybkościomierza. Biegną w odwrotną strone, a czewony przyciks gaszenia motocykla na kierownicy jest z lewej strony. Dokładnie o tym pisałem;) W ogóle... paździerz jakich mało, ble... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 rzeczywiście to jest lustrzane odbicie.. tylko po co miałby to robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) APRILIA RSV1000 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=787912406 Koleś przez telefon mówił że niedawno go przywiózł, motocykl demo, 60km przejechane praktycznie nowy i że spadł z jakiejś rampy jak go ładowali. W lipcu byłem w Lublinie oglądać go. Był po niezłym szurnięciu, lagi od spodu przeszlifowane. Praktycznie każdy element uszkodzony i do malowania. Złamana kierownica, ostro zgięty set. Rocznik wg VIN to 2004 a nie 2006. Teraz koleś wystawia ponownie i pic wali że sprawdzał na jakimś torze. Motocykl ma za sobą bardzo dziwną historie i to jest pewne. Ma założone nowe opony jeszcze z kolcami a do tego licznik jest nie od niego bo wcześniejszy uległ zniszczeniu. Tarcze wyglądają jakby nigdy nie miały styczności z klockami. Nie mówię nie dla niego. Zastanawia mnie tylko dlaczego ktoś tak konsekwentnie kłamie. i ten opis "najważniejszy jest kontrolowany poślizg tylnego koła" :-)))) Edytowane 19 Października 2009 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Może jest nieużywany prawie wcale. Trafił nowy do salonu, ktoś wziął na demo, troszkię za mocno odkręcił i koniec motóra było. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 APRILIA RSV1000 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=787912406 Koleś przez telefon mówił że niedawno go przywiózł, motocykl demo, 60km przejechane praktycznie nowy i że spadł z jakiejś rampy jak go ładowali. W lipcu byłem w Lublinie oglądać go. Był po niezłym szurnięciu, lagi od spodu przeszlifowane. Praktycznie każdy element uszkodzony i do malowania. Złamana kierownica, ostro zgięty set. Rocznik wg VIN to 2004 a nie 2006. Teraz koleś wystawia ponownie i pic wali że sprawdzał na jakimś torze. Motocykl ma za sobą bardzo dziwną historie i to jest pewne. Ma założone nowe opony jeszcze z kolcami a do tego licznik jest nie od niego bo wcześniejszy uległ zniszczeniu. Tarcze wyglądają jakby nigdy nie miały styczności z klockami. Nie mówię nie dla niego. Zastanawia mnie tylko dlaczego ktoś tak konsekwentnie kłamie. i ten opis "najważniejszy jest kontrolowany poślizg tylnego koła" :-)))) Może koleś nie kłamie,najpierw zaliczył glebę na torze,potem spadł mu z rampy.Rozbieżność vinu i rocznika może wynikać z roku produkcji i pierwszej rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi