Złoty Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Albo ja slepy jestem albo nie wiem o co chodzi z tym wachaczem, mozesz to wyjasnic :icon_rolleyes:?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 powiększ sobie zdjęcie nr 5 i się przyjrzyj wachaczowi,a konkretnie jego środkowej części;) Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nadal nic nie widze oprocz odbarwien bo kwasie z aku i innym dziadostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Bo wahacz to nie tylko to dlugie, ale tez to co w glebi, gdzie amorek lapie. Spojrz troche na prawo od amorka tylnego, ponad "stelazem" podnozka. Of korz mowa o fotce numer 5. Edytowane 12 Marca 2008 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Bo wahacz to nie tylko to dlugie, ale tez to co w glebi, gdzie amorek lapie. Spojrz troche na prawo od amorka tylnego, ponad "stelazem" podnozka. Of korz mowa o fotce numer 5. hmm pewnie macie racje bo juz samo stwierdzenie "100% BEZWYPADKOWY" w odniesieniu do 11 letniego motocykla sportowego moze budzic pewne watpliwosci ;) ale ostatnio gadalem z posiadaczem bandziora rocznik 97 ktory wzmocnil spawami wahacz w swoim motocyklu. Poprzedni zaczal mu pekac i po wymianie postanowil sie w ten sposob zabezpieczyc na przyszlosc. Gosc raczej nie wciskal kitu bo nie bylo rozmowy o sprzedazy. Byl ze swojego sprzetu zadowolony i deklarowal, ze nie zamierza sie z nim rozstawac :) Edytowane 12 Marca 2008 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) klik! Ehh... zaznaczyłem Ci, to raczej wzmocnienie nie jest:P Edytowane 12 Marca 2008 przez bart3q Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 w sumie moze to byc wlasnie spaw domoroslego mechanika albo tez fabryczny spaw tylko ze zasyfiony jakims smarem... tak czy inaczej za te pianiadze mozna cos nowszego kupic...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 dzięki bart3q i zbyhu za wyręczenie :notworthy: dokładnie gdzie pokazujecie. najgorsze, że nie wygląda to na profi robotę. pojazd sprowadzony, a na zachodzie konieczność takiej "naprawy" równa sie brak możliwości przejścia przeglądu czy ponownej rejestracji motocykla, więc pewnie kupiony za "grosze". sprzedający nie stracił by wiele gdyby wstawił sprawny z jakiegoś innego rozbitka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jak bede zmienial motocykl to tylko w asyscie ktoregos z kolegow forumowiczow :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Naduś Hornet '00mina to może za dużo powiedziane, ale piszę gdyby ktoś miał więcej do przejechania niż ja, a sugerował się niezłymi zdjęciami i skromnym opisem.moto leżało na lewą stronę - dekiel silnika ZESZLIFOWANY (nie przytarty) nawet logo Honda nie widać i mięska na nim mogło zostać niewieleczacha kopnieta w prawo i na wzmocnienie ze 2 kg maty szklnej i żywicy w niej siedzi,kierownica lekko też,chodnica z prawej trzyma się na druciku,łańcuch koniec naciągu - podobno kupiony za długi i idzie do skrócenia :icon_biggrin: prawe mocowanie pługa pręży - idzie pęknięcie,przednia opona bliska wymianyna wolnych obrotach nierówna praca - czasami - gaźniki do regulacjiwrażenie że słychać łańcuszek rozrządu,w rzeczywistości dwa odcienie lakieru - pomarańcz metalik i zwykły matlewe lusterko od innego pojazdu - dłuższe,pokaźna dziura w tłumiku - wydostają się spalinybyło też coś co wzbudziło moje największe obawy, że to nie był mały szlif, o który na Hornecie nietrudno, a coś poważniejszego , ale nie byłem w stanie tego jednoznacznie stwierdzić nie robiąc nawet małej przejażdżki na moto ( zimno, ciemno,mokro,późno itd.)cena 10000 to kwestia dyskusyjna, na pewno pracy wymaga.nie wiem czy człowiek jest z forum czy nie, ale opisałem to co zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 jasne, w ogóle jako człowiek przyjemna i kontaktowa osoba. no ale nie kupujemy człowieka tylko jego sprzęt :biggrin: a jeszcze zapomniałem o pękniętym odbłyśniku lampy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Malowanie tej Kawy też nie ma nic wspólnego ze wzorcem,moja jest z 95r i ma inne malowanie,jak szukałem mojej to przeryłem wszystkie wzory i kolory i jedno mogę stwierdzić że takiego nie widziałem,do tego naklejki są w dziwnych miejscach.Może kiedyś doczekamy się przepisów że będzie można gościa podać do sądu za coś takiego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 http://otomoto.pl/yamaha-dt-50-yz-50-M684635.html Koleś ale kity wkręca. Silnik od YZ 50? Ja tu widze minarelli Am6. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Przekaz-1Per...tku-t89263.html97 to na pewno nie jest, 95 najwyzej. http://moto.allegro.pl/item327967969_honda...uper_stan_.htmlModel z kocimi oczami nie mial napedku predkosciomierza na linke. Poprawic mnie jesli sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 pod tym linkiem gość sprzedaje aprilkę :http://moto.allegro.pl/item331189872_april..._jak_nowa_.html Już w tytule zahwala, że jest "jak nowa" !!! w tekście czytamy : "...Stan IDEALNY jak nowy !!!..." :clap: niestety, już chwilę później dowiadujemy się że :"...Motocykl jest bardzo lekko przetarty z lewej strony co widać na fotkach ..." :crossy: nie jest to oczywiście jakaś ewidentna "mina" ale takie prezentowanie tematu jest kuriozalne :biggrin: Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi