Brylu 1989 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Panowie dziś przejechałem sobie jakieś 60 km i...-jest zimno już strasznie na motor i zmarzłem pomimo skórzanej kurtki i skórzanych rękawic fakt że w ręce zimno mi nie było ale plecy klatka i stopy to szok,zgodze sie z tym że nieprawidłowe ubranie to jeden z czynników,ale nasz sezon 2007 już chyba niedługo będzie trezba zakończyć :/ najgorsze że oblałem prawko i w tym roku legalnie już chyba nie pośmigam.macie jakieś koncepcje na zakończenie sezonu czy jeszcze sobie nie zaprzątacie tym głowy?? Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Piotrek Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriszx-6r Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Ja jak narazie o tym nie mysle jezdze do ostatniego dnia pazdziernika,a pozniej odstawiam :icon_mrgreen: (obojetnie jaka bedzie pogoda),poniewaz mam zarejestrowane moto sezonowo,od marca do pazdziernika.Wiec sezon dla mnie w pelni(bynajmniej teoretycznie) :biggrin: Edytowane 13 Września 2007 przez kriszx-6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ja raczej też odstawię sprzęta na zimowanie jeszcze we wrześniu, bo studia zaczynam. Ale w tym roku pogoda pomaga w podjęciu tak drastycznych kroków. W zeszłym roku ostatni raz śmigałem 23 grudnia! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 zimno to było w marcu na topieniu suki zimy niecałe 5 stopni i jakoś sie jechało :icon_razz: dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Hola hola dopiero wczoraj kupilem motocykl :flesje: Tez zrobilem jakies 60km w cywilnym ubraniu i kasku Tornado :icon_razz: Ale jak dotarlem do domu i wskoczylem w skóry i dobry kask to jezdzilem z bananem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Ehhh. proszę koleżeństwa....... My tu jutro o 8:00 z samego rańca lecimy na wycieczkę ponad 600km w jedną stronę a powrót w poniedziałek - a wy tu o końcu sezonu???? Co to do cholery za wymiękanie????? Lepiej dołączć do naszej grupy i dalej na weekend do Pragi :icon_razz: Z Warszawy startujemy o 8:30 - międzylądowanie we Wrocławiu i wyjazd z Wrocławia o 15:30. Kto chętny na wyjazd / i nie wymięka z powodu temperatury/- ZAPRASZAMY :flesje: Edytowane 13 Września 2007 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperCube Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 koniec sezonu? a to dobre :icon_razz: :flesje:w przyszłym tyg. targam motonga do Wro i mam nadzieję, że przynajmniej do konca października polatam tu i tam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Panowie dziś przejechałem sobie jakieś 60 km i...-jest zimno już strasznie na motor i zmarzłem pomimo skórzanej kurtki i skórzanych rękawic fakt że w ręce zimno mi nie było ale plecy klatka i stopy to szok,zgodze sie z tym że nieprawidłowe ubranie to jeden z czynników,ale nasz sezon 2007 już chyba niedługo będzie trezba zakończyć :/ najgorsze że oblałem prawko i w tym roku legalnie już chyba nie pośmigam.macie jakieś koncepcje na zakończenie sezonu czy jeszcze sobie nie zaprzątacie tym głowy?? miejsce troche inne niz opole, ale dopiero podpialem podpinke pod kurtke, pod spodnie jeszcze nie, a w wrzesniu jeszcze duzo slonecznych dni sie zapowiada. Prawda, ze gorale zapowiadaja dluga mrozna zima, ale jeszcze nie teraz :icon_question: Edytowane 13 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Lepiej dołączć do naszej grupy i dalej na weekend do Pragi Fajnie by było, ale funduszy brak, a i pewnie pozwolenia też bym nie otrzymał, ale za rok? Kto wie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Za rok owszem kupie może jakieś nowe moto i mogę jechać . Co do pogody to dziś jest spoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriszx-6r Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Co do pogody to dziś jest spoksChyba u Ciebie,ja przed chwila mokry przyjechalem do domu(ale takie uroki mieszkania pod Hamburgiem,360 dni w roku pada :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja dzis i wczoraj walnąłem sobie koło 300km i było super. Byłem nad Srebrym jeziorkiem pokontemplowac z kumpelą, fotki porobic i kręciłem sie gdzie popadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No nie , na dłuzsze trasy to chyba kawasiore odpale, ale to na wiosne, ruskiem to raczej do Pragi tak predko nie zajade:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hehe ja to się dostosuje do prędkości moja staruszka tez wiele nie potrafi 80km/h to tak w normie dla mojej 130 to rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jak by co to zapodawać że się gdzieś wybieracie może się gdzieś zmotamy na trasce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi