Limo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Niestety nie jade :buttrock: Borki odstawiam za rok. Ten sezon zaliczam do totalnie nieudanych :biggrin:Dlaczego nie jedziesz? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Praca ;) Bardzo bym chcial wziac udzial w zlocie. p.s Mogl bym wykorzystac fakt ze mam urodziny i napic sie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 PS. Niedaleko, na Jagiellonskiej jest fajny klub z bilardem, kreglami, rzutkami, a i basen jest w tym samym budynku. :bigrazz:Ja bede mieszkac od niego max 100m :) Waldi... skoro masz urodziny to my wykorzystamy ten fakt :(Jestes w Wawce to zapraszaj na :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No No parapetuwa ja jestem za a ciejkawy jestem czy Waldi też he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No No parapetuwa ja jestem za a ciejkawy jestem czy Waldi też he hea ma inne wyjscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Od wczoraj przeszedlem na abstynencje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Od wczoraj przeszedlem na abstynencje :)a mowil ze nie byl w borkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Waldi, nie kombinuj, bibe trzeba zrobić bo inaczej .............................. pech cie nie opuści :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 nosz kurde :biggrin: Prota trzeba zapytac jak on sie trzyma z urlopem terminami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Od wczoraj przeszedlem na abstynencje ;)Waldi Ty lepiej sie nie wymiguj bo inaczej sprawe zalatwimy na tej Pradze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Od wczoraj przeszedlem na abstynencje :P ej to nie przeszkadza. Ty zaproś my oblejemy :) parapety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kolega Marcin to chyba towarowa ostatnio kilka razy pomykal...odnosnie mieszkania, to sam to przezylem w tym miesiacu. mialem troche farta i cos znalazlem, ale nie bylo lekko. ogolnie ceny poorane teraz i praktycznie nic nie ma. mam nadzieje, ze za te 250zl bedzie kat zdatny to uzycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 czy bedzie do uzytku to sie przekonam w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 czy bedzie do uzytku to sie przekonam w piatek.Chciałeś chyba powiedzieć "przekonamY sie" :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 czy bedzie do uzytku to sie przekonam w piatek. no, my ci wrzucimy nowy kolor na sciany ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi