pork Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 najnowsze litry ciagle ewoluuja i maja coraz lepsze osiagi. zx 12 & stara haja wychodzily w powiedzmy niezmienionej formie ladnych pare lat. jesli zx12 i jakis nowszy gsxr 1000 stana w szranki, to dosc oczywiste, ze kawa dostanie po dupie. oczywiscie zakladajac 'zajebistosc' obu kierowcow. chybiony pomysl wg mnie cokolwiek tu porownywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 to tak jakby porównać vfr z R6 , dwie różne bajki ... Do czego innego służące Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 yuby mam 2 kumpli co smigają na busie i miszzczzam prostych to oni nie są a i pod dyskoteki tez nie latają-to sprzęt do szybkiej-bardzo szybkiej turystyki i do tego jest stworzony-ja wiem ty latasz tylko po miescie, po bułki na sąsiednie osiedla wiec OK rozumie cie ze busa moze byc troszke do tego celu krowiasta:) ale jej zalety wychodzą za miastem-tam gdzie motocykla miejsce! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 w zakręcie myslisz i już szlifujesz podnóżkami no kozak,potulna jak baranek. Ale wiechałem do miasta i się wkurwi....em.Reasumując polecam dla mistrzów prostej i okolicznych dyskotek Chłooopie, sam sobie zaprzeczyłeś w tym momencie ... Najpierw piszesz , że sie dobrze prowadzi na winklach a później zaznaczasz, że sprzęt dla mistrzów prostej... Ja np. nie jeżdżę po mieście praktycznie wcale, mieszkam w małej dziurze, moto mało użytkuję w tygodniu ale w weekend lubie nakręcić "trochę" km`ów. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Co do mistrzów prostej to najwięcej ich jest na drogach lokalno-ekspresowo-krajowych. Czyli szybka turystyka.Bez urazy Chłopie ale pieprzysz teraz niemiłosiernie, z tego co piszesz wynika , że prawdziwy motocytklista śmiga tylko po dużych miastach a buractwo, lanserzy i królowie prostych to szybcy turyści, a najwięcej wspaniałych i krętych dróg jest w zatłoczonej Wawce ?? O to Ci chodziło ?? A tak na marginesie ma sensu sie sprzeczać , Ty wolisz poręczny sprzęt w korki a ja mocną lokomotywę z dobrą ochroną przed wiatrem na trase, do dużego miasta mam 100km (P-ń) i 120km (Wrocek) do pracy mam 40km i to głównie trasa, więc nie mów , że Haya nie może być praktyczna :wink: i dawać radość z jazdy ... Pozdrawiam i życzę trochę innego spojrzenia na pewne kwestie YUBY Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi