MACIAS1989 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 chromowane felgi stalowe? życze powodzenia.O przepraszam. Na zdjecie nie spojrzalem, a pomyslalem o swoich felgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Nie jestem do końca przekonany, ale na 90% nie ma farb która po pomalowaniu da efekt chormu. Wszytkie super chromy można sobie o kant ... potłuc. Polerowanie to zupełnie inna bajka z tym, że o wypolerowaną powierzchnię też trzeba dbać bo inaczej robi się dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 tak tak, dlatego pisałem "imitacja chromu", właśnie w tym sęk że korozja dosyć głęboko się wdała :/ z polerowaniem miałbym dużo zabawy, a można na polerowane aluminium nałożyć jakiś bezbarwny lakier ochronny? nie jestem w tym temacie specem, ale z doświadczenia wiem że aluminium się szybko utlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 tak tak, dlatego pisałem "imitacja chromu", właśnie w tym sęk że korozja dosyć głęboko się wdała :/ z polerowaniem miałbym dużo zabawy, a można na polerowane aluminium nałożyć jakiś bezbarwny lakier ochronny? nie jestem w tym temacie specem, ale z doświadczenia wiem że aluminium się szybko utlenia Niby jakiś lakier jest ale i tak od kamyszków ci odpryśnie.. zostaw tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Dokładnie ja tez mam wzery na tylniej feldze Alu …tylko to z wierzchu prze polerowałem i styka to jest enduro nie musi być piękne :D A i jest taka ściereczka …stosowana do czyszczenia miedzianych rurek grzewczych przed ich łączeniem..ona jest ścierna i alu tez dobrze doczyszcza a po tym już tylko pasata pojechać Edytowane 12 Września 2007 przez loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 loko, wiem o co chodzi, mam dosyć sporo tego, o różnej grubości, jednak to nie pomogło, małymi krokami zbliża się zima więc nie będę tyle śmigał co latem więc chciałem znaleźć sobie jakieś zajęcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi