thefex Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) http://www.bikepics.com/members/thefex/95400lc4/ nowy nabytek :rolleyes: kupiony od kumpla, Zoltecka z forum. do zrobienia mam lozysko kosza sprzeglowego i czeka mnie wymiana lancuszka rozrzadu.ktos wie skad zamowic lancuszek? bo oczywiscie biore D.I.D. kanape tez mam do zszycia badz wymiany porwanej czesci obicia.. to dzieki mnie to rozdarcie w ogole powstalo, gdy na jednym z wypadow Pawel przewrocil sie KTMem prosto na srube od przedniego kola mojego KLRa :bigrazz: oponki terenowe juz leza w garazu, nic tylko zakladac i smigac KLRa na razie nie sprzedaje, powiedzmy ze zostaje w rodzinie (odstepuje go chwilowo mojemu prawie 30-letniemu bratu) moze ktos cos powie ciekawego odnosnie tego motocykla? p.s.co ile zmienia sie mikrofiltr oleju?bo Zolteczek zmienial co kazda zmiane oleju, ale mowi ze to nie jest konieczne.standardowo zwykly filtr zmienia sie co 2 zmiany oleju, a podobno mikrofiltr jeszcze rzadziej...?jak to jest? Edytowane 9 Września 2007 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No gratki :wink: Opowiedz jak sie tym lata. Sam rok temu szukalem sobie zamiast DRki wlasnie takiego LC4. Czy on czasami go nie kupil jakos tak w sierpniu, wrzesniu?? Bo przypomina mi sie taki LC4 spod Olsztyna :wink: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 hehe nie nie mam a raczej miałem ten motocykl przez 2 sezony a jazda hmm nie wiem jak sie lata jakimis exc ale do dr to nie ma porownania zawias, moc itd miodzio wazne ze poszedł w dobre rece p.s mowiłem ze bedziesz musiał zrobic ta kanape ale nie wiedziałem tylko kiedy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) istny prorok z Ciebie :wink: Edytowane 9 Września 2007 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Zółteczek-co zagości w garage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Gratulacje :wink: Niech sie sprawuje :wink: Oraz pytanie jak wyzej ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Zoltek poluje na XR 650 R, ale poki co garaz grzeje mu golfiacz 3 tdi :wink: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jeszcze jedno pytanko: to ma automatyczny dekompresor?? Jak sie kopie lewa noga?? Ile za niego dales?? Moze i ja sie na nastepny sezon przesiade na LC4 to warto conieco wiedziec :wink: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) ma reczny dekomprestator, ale i bez niego nie mam problemow z odpaleniem (KLR dal mi szkole z odpalania).odpalam go prawa noga stojac obok, ale pewnie niedlugo sie naucze i lewą.dalem 6900 srebrniaków edit:o cholera.. nie zauwazylem nowego dzialu na forum sluzacego tylko i wylacznie do chwalenia sie :biggrin:dobrze ze bana nie dostalem :icon_mrgreen: Edytowane 9 Września 2007 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) na razie zagoscił golfik(auto potrzebne do studniowania) a pozna wiosna /latem hmmmam 2 typy albo jak kolega thefex napisał XR 650R albo jakiegos enduro 2T 250 no moze cross wszystko jeszcze sie zobaczy ma w sumie 2 typy albo Husqwarne WR250 moze wiecej albo KTM EXC 250albo i wiecej ewentualnie cross 250 jakas YZ albo cos w podobie ale szkoda mi mojego prawa jazdy kategorii A wiec wole cos legalnego w głowie mam cygański za*eb :lalag: troche brakuje mi juz mojego kata... :cool: a co do kopania lewa noga to sie nauczyłe ale do tego niestety trzeba sie troche wczuc w dekompresator dobrze ustawiony kopniak i dekompres umozliwia start silnika za pomoca mniejszej siły lewej nogi Edytowane 10 Września 2007 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Heja:_) Gratulacje KTM-a :_)A Zoltecku, nie ma się co zastanawiać:_) Tylko 2T i najlepiej 250 lub więcej. No i oczywiście najlepiej GG, hehe. Ale pewnie poczekasz do wiosny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi