NEFLAJTE Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zostałem posiadaczem skutera i mam z nim problem.Po odpaleniu dławi się przy dodaniu gazu 1/3max obrotów i gaśnie.Silnik jest po szlifie gażnik jest czyściutki nowa swieca.Jest to silnik 2t.Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phuss Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zostałem posiadaczem skutera i mam z nim problem.Po odpaleniu dławi się przy dodaniu gazu 1/3max obrotów i gaśnie.Silnik jest po szlifie gażnik jest czyściutki nowa swieca.Jest to silnik 2t.Pomocy JEŻELI WSZYSTKO CO PODAŁEŚ JEST NAPRAWDĘ OK TO ZOSTAJE SPRAWA ZAPŁONU SPRAWDŹ ŚWIECĘ TO, ŻE JEST NOWA NIE JEST RÓWNOZNACZNE - DOBRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 sprawdz przerwe na świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Może za dużo powietrza dostaje ? Gaźnik wyreguluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) to jak to wszystko zrobisz to sprawdź też filtr powietrza czy jest czysty. Jak jest zasyfiony to wolnych może nie trzymać ;) zobaczy czy świeca jest zaolejona, bo jak jest to najprawdopodobniej simmery do wymiany i może ci brać olej ze skrzyni. A jak jest świeca zaolejona to jest słaba iskra i na wyższych obr może ci zalewać i może dlatego gaśnie. Edytowane 9 Września 2007 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Po pierwsze to może napisz jaki masz model tego skuterka, co by sie można było zorientować nieco w temacie...Hej Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi