pestek Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam, Zapraszam serdecznie wszystkich ktorzy moga się pojawic na motocyklu. Ślub odbędzie się 15 września, br. o godz. 16:00 (parada po, ~16:30) w kosciele garnizonowym - na pl. Konstytucji 3-go Maja (scisle centrum miasta) - http://garnizonowy1.gu.ma/Informacja dla przyjezdnych spoza Radomia: dojazd do placu tylko od ulicy Piłsudskiego ("map24" ani "google maps" o tym nie wiedzą)Trasa przejazdu; z pl. Konstytucji do hotelu Wsola (ok.10km). Ewentualnie kilka rundek po centrum.Informacja pogodowa;zachmurzenie małe, wiatr umiarkowany, 20stC, :) - zamówiona, (pojutrze dam na tace) Bede wdzieczy za Wasze towarzystwo w tym dniu.Z tej wdziecznosci przewiduje rozdac kilkanascie weselnych wyborowek, jesli moto bedzie wiecej to... moze kryterim bedzie pojemnosc (?) [silnika nie gardła :)]Zdecydowanych prosze o info. Chcialbym wiedziec ilu uczestnikow sie spodziewać i ewentualnie podam dokladniejszy plan dojazdu z konkretnego kierunku. Pozdr,Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 :) :) postaram sie zawiadomic innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 jestem za... oczywiście deklaruję swoją obecność, tym bardziej że to właściciel Virażki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 heyahjak najbardziej sie pojawie! moge zabrac kolegow? :)krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 heyahjak najbardziej sie pojawie! moge zabrac kolegow? :)krzysiekNo baa...Tylko zeby nie rozrabiali :biggrin: I najlepiej nie bierz wszystkich na swoje moto :crossy:.Fajnie ze taki ruch, nie przypuszczalem. Jak latam po Radomiu to motocykli jak na lekarstwo.Jak sie zorientujesz ilu was bedzie to daj cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 serdeczne dzieki za zaproszenie ale niestety sie nie pojawie gdyz chwilowo pozbylem sie swych dwuch kolek niem niej jednak zycze udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 A ja będe i też rozpowiem komu sie tylko da :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patron Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam. Dziękuję za zaproszenie. Dodaję termin do swojego kalendarza. Załatwcie tylko pogodę. Jestem załamany ostatnim tygodniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Z moich wyliczen wynika, ze jakies 12 maszyn juz jest.Serce rosnie !Dzieki wszystkim,Pozdrawiam. Edytowane 7 Września 2007 przez pestek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Tiaaa. Można by powiedzieć "Ciesz się ostatnim tygodniem wolności" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Tiaaa. Można by powiedzieć "Ciesz się ostatnim tygodniem wolności" :) :cool: ]nie wydaje mi sie, ze bedzie to takie straszne wsadzisz połowice na moto i dzida!!!! i dzida!!!!A swoja droga w Radomiu jest sporo maszyn tylko ni cholera nie mozemy sie zintegrowac.Niby sobie machamy , ale sie nie znamy.....a szkoda.Jest juz mała grupa pod nazwa wymyslona przy piwku:" :lalag: TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI TIRU- RIRU" :clap: Edytowane 10 Września 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 :) ]A swoja droga w Radomiu jest sporo maszyn tylko ni cholera nie mozemy sie zintegrowac.Niby sobie machamy , ale sie nie znamy.....a szkoda.Jest juz mała grupa pod nazwa wymyslona przy piwku:" :) TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI TIRU- RIRU" :clap:Byłem w niedziele w "Night Rider", zostawiłem tam zaproszenie, walnałem piwko, pogadałem z włascicielem. Bardzo przyjemne miejsce; z głośników leci Dżem, na ścianach zdjecia indiańskich wojowników i emblematy motocyklowe, super klimat, dokladnie to co lubie :cool: . Szkoda ze powstało 8 lat po moim wyjezdzie z R-mia. Na pewno bede tam zaglądał od czasu do czasu. Moze ten klub pomoze w zintegrowaniu radomskich motonitów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 No to nas 2 bedzie na bank... trzeci moze...takze do zobaczyska!kz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 siema Pestek tak jak pisales na gg ja dam rade a bedzie z man kolezanka na gpz mam nadzieje i koles na er5 rowniez kawasaki, i kogos moze do koptuje, ale nie obiecuje, w kazdym badz razie moi znajomi nie przyniosa ci wstydu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 nawet nie wiedziałem ze tyle motocylkistów jest w Radomiu!!!!!!!!!!!!! własnie, jest pytanie do doświadczonych motocylkistów... ślub jest w garnizonowym, więc jak tam dojechać maszynami, czy można przejechać żeromskiego z gośćmi czy piłsudskiego i dookoła kościoła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi