Z3US Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Ta owiewka do jawy jest to produkt TIGER'a. Rózni sie tylko tym od simsonowej że ma dzire na lampe odpowiednią, zresztą ta od simsona też ma dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 to co ? ksztaltem sie nie roznia ? kurde znowu musze sam robic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 zeus mala poprawka - roznia sie alnie nieznacznie - ta od jawki i ogara jest mniej pochylona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 to juz cos. i tak bede musial sam robic :D takie zycie. niedlugo napisze pare swoich pomyslow na 4um ( na razie trudno je na papier przelac :D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 jak macie najnowszy SM to na stronie 54 dodatka "gielda" jest jaweczka w owiewka od jaweczki :-)moim zdaniem spoko tylko koles moglby sobie blotnik pod sama owiewke podniesc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Tak jak ja mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Dokladnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 A ja uwazam ze to kompletne dno. Ja ogolnie nie lubie owiewek w niczym (no w scigaczach to jeszcze jeszcze ze wzgledu na predkosci) ale w innych dnooo :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi