Soku11 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 WITAM!!Jak w temacie. Jakis rok temu oplacalem podatek bodajze VAT-24 za sprowadzone przezemnie moto (jakies 150zl). Po jakims tygodniu odebralem zaswiadczenie, ze podatek zostal oplacony. Teraz nie moge znalezc tego zaswiadczenia :/ Czy wydadza mi go ponownie w jakims urzedzie, czy znow musze placic 150zl?? Prosze o pomoc, bo jestem zielony jesli mowa o przepisach :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jeśli oni nie mają w jakiejś bazie że wpłacałeś , a jak to bywa w urzędach nawet nie poszukują to będziesz musiał zapłacić ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Sam jestem ciekaw.Zadzwoń albo wpadnij do swojego US i się dowiesz. Powinni mieć w bazie danych, w końcu podobno się parę lat temu skomputeryzowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ehh... Tak chyba zrobie. Podskocze jutro i dam znac co i jak. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Tak naprawdę to Ty płaciłeś za kwit, że jesteś zwolniony z podatku, więc na 'chłopski rozum' wydawało by się że trzeba uiścić opłatę ponownie, ale miejmy nadzieję że urzędnicy to też ludzie, i Ci wydadzą, bądź jeszcze lepiej że kwit się znajdzie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ok. Sprawa zalatwiona. Okazalo sie, ze bylo to placone w urzedzie miasta. Bez problemu wydadza ponownie zaswiadczenie. Trzeba tylko wydac 17zl i napisac podanie ;P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi