nissan556 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Hej koledzy i kiedy przyjdzie ta odwilż już by się polatało bo juz mnie nudzą te filmiki z YouTube :biggrin: Moza w sezonie jakiś wspólny wypad zmontować :bigrazz: Sa jakieś chłopaki albo dziewczyny z Olesna na crossach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jeździ ktoś dzisiaj :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassior Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam Panowie, Proponuje ( mam brak polskich znakow ) - polatac na trasie Stare Olesno ( Anpol ) zbiorka tak o 11-tej sobota 21-go marca docelowo np. Srebrne Jesioro ( Osowiec) jak bedzie za malo to ewentualnie dodatkowo Turawa. Gwarantuje fajne tereny i malo asfaltow. Jak kto na fullcross to bankowe 2-gie tankowanie. Kolego Mr.Maciek liczymy na Twoja obecnosc - w koncu dzieli nas taka mala odleglosc i moze w koncu sie poznamy. Ekipa z Kluczborka to okolo 4 do 5 maszyn + Olesno ma byc 1 szt. Jak cos dzwoncie od piatku tak od 17-tej tel 667684464 - do zobacyenia w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam Panowie, Proponuje ( mam brak polskich znakow ) - polatac na trasie Stare Olesno ( Anpol ) zbiorka tak o 11-tej sobota 21-go marca docelowo np. Srebrne Jesioro ( Osowiec) jak bedzie za malo to ewentualnie dodatkowo Turawa. Gwarantuje fajne tereny i malo asfaltow. Jak kto na fullcross to bankowe 2-gie tankowanie. Kolego Mr.Maciek liczymy na Twoja obecnosc - w koncu dzieli nas taka mala odleglosc i moze w koncu sie poznamy. Ekipa z Kluczborka to okolo 4 do 5 maszyn + Olesno ma byc 1 szt. Jak cos dzwoncie od piatku tak od 17-tej tel 667684464 - do zobacyenia w sobote. Hey. Czy my się już kiedyś czasem nie widzieliśmy? Konkretnie chodzi mi o ten amatorski tor koło Kluczborka (przy drodze na Olesno, za stacją benzynową)? Wtedy chyba byłem jeszcze na Aprili RX125, albo autem podjechałem. Byłem tam kilka razy z moim kumplem Marcinem(również Aprilia RX125). Jakie maszyny u was latają w ekipie? Ekipa stała czy różnie bywa? pzdr p.s. Jednak nie ma szans żebym pojawił sie w tą sobotę ;/ do domu wracam około południa i muszę opony zmienić bo stare kostki już trochę zmęczone. Przyszły weekend też raczej średnio bo będę wracać do domu również w sobotę... Gdybym jeszcze jakoś rano wracał a ja dopiero o 10.40 jestem w domu więc w 20min nie dam rady się wyrobić... Chyba że w przyszły weekend latanie tak od 13 i może u mnie(nie mam busa ani przyczepki, a kumple jeszcze kończą przygotowania maszyn)? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassior Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Hi ! jak wracałeś z Marcinem z Winowa około jesieni 2008 to ten gość na cr125 to mła. Oprócz Marcina na Aprilce nikogo wcześniej nie widziałem - więc na moto się nie poznaliśmy. Co do wspólnego latania to ustawmy się w takim razie za tydzień. Podaj mi swój nr tel. to zadzwonię około czwartku. Chętnie zrobimy przeprawę do Paraszki / jeszcze nas tam nie było. Co do ekipy to jest 1/ YZF 450 2/ YZF 250 3/ CRF 250 4/ YZF 400 5/ CRF 450 6/ KTM 2T 125 hard enduro - nie pamiętam oznaczenia i tyle z podstawowego składu. Nad dochodzącymi się nie rozpisuję bo dochodzą. No i tyle. Pozdrawiam - SR ( Bassior1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Hey. Sprzedaję swojego KTM lc4 400. Tutaj link do aukcji: http://www.moto.allegro.pl/item615068329_k..._klx_dr_xr.html Jeśli ktoś jest zainteresowany albo ktoś ze znajomych szuka enduro to polecam! Więcej info w linku. Jeszcze więcej przez PW, mail lub tel albo na miejscu :) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam. Odkopuję temat ponieważ przesiadlem się z szosowych motocykli na terenowe a konkretnie na fulla. Pytanie dalej jeździcie koledzy z postów wyżej? Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 O matko, w opolskim się już nikt nie odzywał ze 2 lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 No właśnie przemek96 mnie osobiście 7 lat nie było na forum. Bo kiedyś to nawet w począ5kowych trofeach jestem jeszcze na bandicie. I co z nasym modem Piotrkiem? Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie ma, nie odzywa się, ostatnio wpadł na chwilę na forum, ale długo nie pobył. Wsio ucichło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Co niedziele umawiają sie chłopaki z Kędzierzyna i okolic i latają w okolicach Anki .5-6 maszyn.Wiem od mojego mechanika który tez z nimi jeździ .Yamaszki 250 2ti 4t jedna 450 , drz 400 Yamaha xt600 innych nie znam . Planuje zakup xt 600 i sie dołączyć , tylko nie wiem czy dam rade sie ogarnąć za nimi :blink: Edytowane 29 Lutego 2016 przez skilos Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryseisis Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Co niedziele umawiają sie chłopaki z Kędzierzyna i okolic i latają w okolicach Anki .5-6 maszyn.Wiem od mojego mechanika który tez z nimi jeździ .Yamaszki 250 2ti 4t jedna 450 , drz 400 Yamaha xt600 innych nie znam . Planuje zakup xt 600 i sie dołączyć , tylko nie wiem czy dam rade sie ogarnąć za nimi :blink:Pewnie, że byś ogarnął :) moi kumple też z nimi jeżdżą i często lecą sobie z KK na taki prowizoryczny tor do Chechła, niedaleko A4. Mega dobra zabawa :) Cytuj Nigdy nie jest za późno, żeby coś zmienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor june Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 CzescJestem chetny na teren w Opolskim miedzy 21 a 31 marca.W sumie w tym terminie codziennie mogl bym gdzies pomykac bo mam urlop w tym czasie.Motor -CRF250LCos ogolnie sie dzieje w tym czasie w Opolskim? jakies spotkania? ogniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) 20 marca jest rozpoczęcie w Opolu . Godzina 12 Turawa park Edytowane 17 Marca 2016 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor june Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nie ma, nie odzywa się, ostatnio wpadł na chwilę na forum, ale długo nie pobył. Wsio ucichłomoze tu sie do Ciebie odezwe bo na priw. do Ciebie jest niemozliwe z jakichs przyczyn.Jaki masz motor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi