sitars Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 WTF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nie ma co musicie przyznać że ładna droga :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Bardzo ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Już to widziałem kiedyś , ale faktem jest, ze gość sobie z tym radzi jak z jakaś 600 , a faktycznie musi przerzucać jakieś ćwierć tony :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ło matko, ale jazda!!!!Big szacun dla motonity!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) podobnie jest na czeskich winklach. tez tak latamy :biggrin: :icon_mrgreen: ;) takie ciezkie moto super saieprowadzi potakich winklach .gorzej z pokonywaniem tzw. agrawek :eek: ale tu pomaga moc i przyspieszenie z kolei na wyjsciu. :icon_mrgreen: Edytowane 5 Września 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 gościo zajefajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Czyli jak to sie mowi"Nie sila a technika sie liczy" :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a kiedy u nas będą takie drogi?? ktoś wie?? p.s.uwielbiam tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ja na szczescie [a moze nieszczescie?] mam blisko do czech. a tam sa takie trasy ze hoho .wystarczy przez paczkow pojechac w strone bruntala ,a potem kierowac sie na sumperk[np.] i dalej potem mozna wjechac do polski przez 2 przejscia do wyboru. i tedy i tedy moc wrazen gwarantowana. po samych czechach robimy ok 150-200 km [same winkle prawie] a potem w polsce na puchaczowke tez jest fajna droga i zakrety super. ale ostatnio tamtedy jechalem i na zjezdzie do czarnej gory na wszystkich wirazach jakies auta pozrywaly nawierzchnie na poboczu[rajd byl jakis? czy co?] i bylo b. niebezpiecznie. oczywiscie potem mozna do biker choice'a na kawe skoczyc-odpoczac i dalej przez ladek do klodzka i 8 w polske... do domupozdrawiam i polecam. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a kiedy u nas będą takie drogi?? ktoś wie?? w 2012 :) :D :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 w 2012 :) :D :crossy: :biggrin: I tu się mylisz, bo w 2012 bedą autostrady :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Tutaj macie kolejnych dwóch "katów": Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ja na szczescie [a moze nieszczescie?] mam blisko do czech. a tam sa takie trasy ze hoho Ja też mam blisko do Czech i też z tego korzystam :D Polecam trasy z Jakuszyc - Harrachva w kierunku Tanvaldu oraz w kierunku Vichvej.Super trasa jest też od przełęczy Okraj - Mala Upa do Svobody. Po naszej stronie super-winklowy jest podjazd na Okraj - polecam i zapraszam w te strony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi