kris998 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam, i z miłą chęcią dołącze do ekipy.nowy na forum, nowy na motorze :crossy: kris998 - Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 witajcie ja z krapkowic i chętnie na zlocik wpadne pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 witajcie ja z krapkowic i chętnie na zlocik wpadne pozdrawiam wszystkich Witam krapkowice. Jestem własnie na końcówce składania mojej CBR-y a widziałem ze juz sezon rozpoczełes widziałem kilka razy jak przelatywales koło 'DOLARA' a ja sie kisze się w robocie :icon_rolleyes: . Moze kiedys polatamy razem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam Opole!Jestem świeżym posiadaczem kolejnego ruska- tym razem to jednoślad :flesje: a właściwie dwuślad bo z wózkiem :icon_mrgreen: W okolicach sierpnia jak tylko zrobię prawko i podreperuję sprzęta na ulicach pojawi się "Kaśka" w czerni mat :)Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telecast Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No to ja chętnie zgłaszam 3 kolejne sztuki :icon_mrgreen: z KluczborkaZaczne od siebie (najstarszy jestem :icon_razz:)Marcin (telecast) Cagiva Elefant 750 Lucky ExplorerSebastian (Grupszy) Cagiva Elefant 750 Lucky Expoler (ciutkę nowsza)Wojtek (Wojtas) Honda Transalp 650 Jak widać preferujemy duże enduro ale piszemy się na wszelkie impezki. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Marcin (telecast) Cagiva Elefant 750 Lucky ExplorerSebastian (Grupszy) Cagiva Elefant 750 Lucky Expoler (ciutkę nowsza)Wojtek (Wojtas) Honda Transalp 650 Czy któryś z Was nie jechał ze mną i kumplem na Wild Starze na Częstochowe? Bo podczepiło sie do nas jakies enduro wyjeżdzające od Sypki ze stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telecast Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czy któryś z Was nie jechał ze mną i kumplem na Wild Starze na Częstochowe? Bo podczepiło sie do nas jakies enduro wyjeżdzające od Sypki ze stacji benzynowej. No to nie my :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagna Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 zna ktoś z Was tego po lewej w kapeluszu??? http://img291.imageshack.us/my.php?image=fswdtbw0.png piszcie!Będe wdzięczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli1111 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam ;) Można się dołączyć motorowerem? :icon_mrgreen: Niedaleko Kluczborka mieszkam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 można, ale proszę dla porzadku napisz do mnie pw z nickiem i miejscem zamieszkania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_jasiu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 zna ktoś z Was tego po lewej w kapeluszu??? http://img291.imageshack.us/my.php?image=fswdtbw0.png piszcie!Będe wdzięczna :biggrin: Witam ! Ten z lewej w kapeluszu to fajny chłopak jest :D Ale nie wiem czy moge jakiekolwiek informacje o nim udostępniać :) On i jego brat a wcześniej ich "świętej pamięci" ojciec :D organizują (co roku chyba) festyn w Wąsoszu Górnym. A tak na marginesie to chciałbym się dopisać do tej listy z pierwszego posta jeśli można oczywiście :) P.Moderatorze ?I przywitać wszystkich już obecnych :) Pozdrawiam Tomek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 To mój pierwszy post więc witam wszystkich motocyklowych Braci. Na imię mi Andrzej,jestem z Kluczborka i śmigam na niebieskiej Jawie TS 350 i od niedawna na bordowej CZ 350. Może ktoś mnie zna? :) Pozdrawiam...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 latałeś może kiedyś po działkach przy ciepłowni? Bo widziałem tam kiedyś 2 gości latających na jawach własnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dokładnie. Byłem tam na grillu :) Na czerwonej jeździł syn znajomych, na niebieskiej ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no to by pasowało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi