TATAKIS Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Był temat jak się leczyć ... poszukaj wartoPo co szukać ! Kurację ma już zapodaną wyżej. Przecież to zwykłe przeziębienie albo grypa. Na to prochów nie ma.Trzeba wygrzać, WSZYSTKO trzeba wygrzać, no chyba że do tych okładów ciepłego ciałka brakuje.Ale jak tak, to od czego są agencje towarzyskie ? Wówczas fiki miki można zastąpić przez triko trako.Robi się tak samo i skutek tyż ten sam. :) Aha. ciekawe co na to żona :clap: :)Na to też jest rozwiązanie, się ją adoptuje. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no to ja już wiem, gdzie się od jutra lecze :icon_mrgreen: tylko jak tu choróbsko jakieś złapać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no to ja już wiem, gdzie się od jutra lecze :D tylko jak tu choróbsko jakieś złapać :DTy nie kombinuj. Ty być zdrowy. Ty organizator. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 jak zwykle wszystko spadło na mnie :] to się rozchoruje później, bo z tego co wiem to ty nie tylko :D lekami :D dobrze władasz, ale i okłady ma kto u ciebie w domu robić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ciekawe co na to żona :P ;)u niej tez bedziesz mial przerabane :) Na to też jest rozwiązanie, się ją adoptuje. :)to juz bedzie kazirodztwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 jak zwykle wszystko spadło na mnie :] to się rozchoruje później, bo z tego co wiem to ty nie tylko :flesje: lekami ;) dobrze władasz, ale i okłady ma kto u ciebie w domu robić :PNo i słuszna decyzja, najpierw wykonanie zadania a potem się zobaczy (a pogodę zaklinasz ?).A to Ty z okładzików małżonki nie korzystasz jak potrza ? Może trza ją naumieć ? Przyślij ją do mnie ba lekcje. :bigrazz:, ..... tzn. do Mamakisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 małżowinka niestety nie obecna do niedzieli, ale może na lekcję do Mamakisa poślę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Wykreslcie mnie prosze z grupy wybierajacej sie na ten mini rajdzik.Nie bedzie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Wykreslcie mnie prosze z grupy wybierajacej sie na ten mini rajdzik.Nie bedzie mnie.Ty rezygnujesz z Modlina ??????? Taki fanatyk twierdzy ? To ani chybi chory jesteś albo zakochany. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ty rezygnujesz z Modlina ??????? Taki fanatyk twierdzy ? To ani chybi chory jesteś albo zakochany. :flesje:Mam inne plany a poza tym musze sie opiekowac Foxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Mam inne plany a poza tym musze sie opiekowac Foxy.To kup Foxy to --------> http://www.scootworks.com/shop.cgi/page=pa...191356825.11548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ociec, a nie lepiej to do syna zadzwonić zamiast tu spamerstwo uprawiać * :) ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ociec, a nie lepiej to do syna zadzwonić zamiast tu spamerstwo uprawiać * ;) ?pzdrNie chce ze mną gadać, wkurzony cosik ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ociec, a nie lepiej to do syna zadzwonić zamiast tu spamerstwo uprawiać * :D ?pzdr tobie łatwo mówić, jesteś cezeciarzagroturysta, a Tatakis tylko wąchacz spalin ;) a żeby nie było że :spam: generuję. To będzie chłodno w sobotę i mgliście, ale ma nie padać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 To kup Foxy to --------> http://www.scootworks.com/shop.cgi/page=pa...191356825.11548buahahahaha!! Przecie Foxy by rozmontowala tego sprzeta w 3 minuty! :banghead: ja to lancuchami trzeba by przymocowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi