pietroni Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam może ktoś będzie zainteresowany, szykuje się fajna imprezka, co roku jest coraz więcej osób na poprzedniej imprezie było sporo zaprzęgów i weteranów oczywiście inne sprzęty też mile widziane bufet z kiełbaskami i browarem czynny a i pozwiedzać jest co. http://twierdzamodlin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Wyglada ciekawie od 11:00 wiec jak pogoda dopisze to bym sie przejechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 oczywiście warunkiem jest dobra pogoda. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jeśli pogoda dopisze, to pewnie i ja wybiorę się pozwiedzać... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 A czemu by nie ? Może być fajnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Jezeli tylko pogoda dopisze (co niestety nie jest pewne) to nalezysie wybrac na 11.00 aby zalapac sie na zwiedzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 bardzo fajnies ie zapowiada. Mieszkam niedaleko Modlina (po drodze z Warszawy).Niestety nie mam jeszcze własnego moto,a chętnie bym się zabrała jako plecaczek z kimś kto będzie jechał. Czy ktoś jadąc z Warszawy może mnie zabrać z Wieliszewa do Modlina?? Szczegóły jak dojechać mogę podać dla chętnej osoby. Mam własny kask :)PozdrawiamKate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Jak pogoda dopisze to może i ja przeciągnę zaprzęg.... zobaczymy.... było by miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 bardzo fajnies ie zapowiada. Mieszkam niedaleko Modlina (po drodze z Warszawy).Niestety nie mam jeszcze własnego moto,a chętnie bym się zabrała jako plecaczek z kimś kto będzie jechał. Czy ktoś jadąc z Warszawy może mnie zabrać z Wieliszewa do Modlina?? Szczegóły jak dojechać mogę podać dla chętnej osoby. Mam własny kask :crossy:PozdrawiamKate Spoko, ja mogę cię zabrać, moja suza chyba nie będzie zazdrosna ;) impezka jest w niedzielę ?, mogę tam wyskoczyć w godz. 11.00-15.00, więc ... pozdr. Pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 To może jakiś punkt co by się spotkac i razem dojechac np mac- donalds ostatni w Wa-wie na trasie gdańskiej przed łomiankami ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja chyba też dam się przekonać do imrezy. Jeśli ustalicie godzine spotkania w tym McDonaldzie to chętnie się tam pojawię. Na swojej suzie tez mam miejsce na plecaczek... niestety za mało doświadczenia by wozić takowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 MC Donalds będzie chyba dobrym punktem startu dla wszystkich. Ja zacznę z Grochowa... Jeśli w ogóle będę się wybierał do Modlina, to na "starcie" zjawię się o 10.00. Zaczekam 15 min. przy kawie :icon_exclaim: Jeśli będzie trzeba, to pomgę zabrać plecaczka. Tylko żeby nie padało... Czy jest na forum jakiś kompetentny zaklinacz deszczu? Niech no zaklnie odpowiednio :banghead: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Więc 10,00 MC Donalds- jak nie będzie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Spoko, ja mogę cię zabrać, moja suza chyba nie będzie zazdrosna ;) impezka jest w niedzielę ?, mogę tam wyskoczyć w godz. 11.00-15.00, więc ... pozdr. Pit Dziękuję, chętnie skorzystam :icon_mrgreen: Nie wiem czy wszyscy będziecie jechali przez Wieliszew czy nie (w sumie jest kilka mozliwosci, ale przez Wieliszew jest po drodze nie na wszystkich trasach). Jadąc prze łomianki nie przejeżdża sie przez Wieliszew, wiec daj znać którą trasą jedziecie/jedziesz. Jesli np. będziesz jechał przez Nieporęt to na dużym rondzie za Nieporętem (tym na mazury, przed Zegrzem) trzeba jechać na Nowy Dwór czyli prosto. PIerwsza miejscowość za rondem to Wieliszew. Cały czas jadąc główną drogą po prawej trzeba minąć kościół i potem na zakręcie jest cmentarz. Pasowało by mi przed cmentarzem (na cmentarzu jest taka wysoka kaplica z napisem "żona mężowi") Trudno nie trafić :) Tam jest taki mały parking.Skoro mamy być na 11.00 w Modlinie na zwiedzniu to proponuję spotkanie o 10.40 przy cmentarzu. Może być?? Kask wezmę ze sobą. Edytowane 8 Września 2007 przez Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doda Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 To i ja się wybiorę, jeśli nie będzie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi