Ruleś Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 jak wyzej co mozecie mi polecic jesli chodzi o wykwalifikowanie kadry ksztalcacej :mrgreen: i o stan motocykli ??? dzieki z gory pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ośrodek Wiraż na ulicy Kraszewskiego Tam odbędziesz dobrą teorie jezdzić bedziesz na gn 250. Polecam nr tel niestety nie mam bys musial tam pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 a tak przy okazji czym na egamie sie jezdzi w toruniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Tym samym Suzuki Gn 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 no to piknie wlasnie o to mi chodzilo zeby na kursie i na egzamie miec te same dwa kolka dziekipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikonrad Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 od 18 lat jezdze samochodem i czas najwyzszy zrobic prawo jazdy na motor. Pytanie jaką szkołę jazdy wybrać w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 I tak będą Cię uczyć, aby zdać, przebrnąć egzamin... czy ma to znaczenie jaka szkoła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikonrad Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ano ma.Brat w Warszawie uczyl sie w takiej w ktorej ucza nie tylko jak zdac egzamin. Ale ucza tez jak jezdzic bezpiecznie. Jak robilem prawo jazdy na samochod to chodzilo tylko o zdanie egzaminu, jezdzic musialem uczyc sie pozniej sam. teraz generalnie jest lepien - na kursach ucza jezdzic, ale na prawde mozna to zrobic roznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Ja polecam …to … sam u nich robiłem najpierw motór potem auto ..i spoko …z kolesiem dobrze się gada …pierwsze 4 h to na jakiej 50 potem MZ251 i GN250 …choć ja mu mówiłem ze GN poostrzy w opanowaniu niż MZ no ale … ja tam się dogadałem i nie chodziłem tylko mi h wpisał …tez bardzo dobre przygotowanie teoretyczne …a to ważne jak robiłeś prawko 18 lat temu …. Ja niestety robiłem z rocznym opóźnieniem i tez musicalem ponownie wysiedzieć te 30h łączne przez rok 60h teorii … ale to się przydaje …. Jest drogo ale dostajesz wszystkie „akcesoria” itp. ….ich plac jest na bydgoskim, tam przy sklepie z częściami to tirów i fundacji ducha(stajnia koni) ….czy cie naucza czegoś po za tym jak zdać i jeździć w miarę –NIE .. i takiej szkoły w tor nie znajdziesz … niestety …. Jeśli idzie o same zdanie to nie ma problemu w tor jest jedna trasa ..przejedziesz ja samochodem i luz ... http://www.asmajer.pl/ http://www.asmajer.pl/foto_zoom.php?f=http...ta&time=galeria Edytowane 6 Września 2007 przez loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi