shotter Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 wczoraj zatarł mi sie cylinder 50cc i zamierzam wymienic na Cylinder Airsal Sport 70cci orientuje się ktos jaką to bedzie miało moc bez wymiany innych rzeczy dodaje ze mam akurat gaznik 19mm ale wydech zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 okolo 12-14 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nie zapomnij o większych dyszach ! Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shotter Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 spoko powiem mechanikowi zeby zmienił dyszeale akurat dostałem propozycje zmiany na ten am tylko w wersji racing czyli mocnijszy ok 2km pozdrawiam a wał nie poujdzie?? ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 shotter napisał: spoko powiem mechanikowi zeby zmienił dyszeale akurat dostałem propozycje zmiany na ten am tylko w wersji racing czyli mocnijszy ok 2km pozdrawiam a wał nie poujdzie?? ponawiamO ile wał nie jest zużyty to wytrzyma. Wydech co prawda przydało by się zmienić, ale jak nie zmienisz wydechu to też pośmigasz tylko dużo słabszy będzie niż ze sportowym wydechem.PozdrawiamBajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Z doświadczenia wiem że łożyska na wale długo mogą nie potrzymać, jak ja do aeroxa założyłem Stage 6 Sport + wydech leovince gaźnik 17,5 dysza 90 to łożyska na wale wytrzymały jakieś 2-3tyś km. Jak wymienisz łożyska na wale i korbie na jakieś pożądne to nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Moim zdaniem około 12KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi