qba Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 a sie pytam bo np na kolejne moto moze jakas huska lub ktm i kopajka moze byc z lewej strony :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Co do palenia to ja pale LC4 620 lewą nogą na siedząco :bigrazz: Kwestia dobrego odprezenia, nie trzeba wcale tak mocno kopac:) tak jak mówisz :) jak siedze na moto i musze odpalic odpalam bez problemu z lewej, a jak stoje obok to zaden problem kopnac prawa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ciekawy sprzęt, jednak trochę szkoda, że nie ma rozrusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Panowie, gratulujemy sprzęta i tyle a nie pogaduszki o odpalaniu lewą czy prawą nogą :biggrin: Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Wszystko fajnie a ile za niego dales? :) Chetnie zobacze go na zywo...sadzac po tym gdzie go czysciles to bliziutko mieszkasz :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Prezentuję fotki niedawno nabytego sprzęta KTM LC4 Jestem całkiem happy:)http://arbiter.pl/galeria/ktm fajny sprzęt szerokości i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 powiem ci ze YZ z kopniakiem z prawej strony miałem elegancko, teraz mam LC4 i juz sie przezwyczaiłem ta bestie z lewej nogi odpalić. Kwestia wprawy :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi