KaZet Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Oj chyba w ten weekend nie uda nam sie :D :) :D sponiewierać, noo chyba, że Panowie wybierający się na tor postanowią dzień wcześniej uraczyć się pewną porcją %% na odwagę lub postanowią opić udany wyjazd po powrocie. Sam chętnie wybrałbym sie do Lublina... o ile ktoś jest w stanie poratować mnie przekładką sprzęgła nr 8 o grubości 2.3 mm :eek: .. proszę :clap: Wstępnie ustawka na następny weekend czy może staramy się uratować ten? Osobiście jestem za następnym, jazda do odcięcia :wink: :wink: :wink: BTW foks podobno mamy wspólnego znajomego, niejaki Adamczewski "Mati", mówi Ci to coś? Edytowane 3 Października 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Mówi, mówi :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ale tu niepokojąca cisza nastała...To kiedy robimy wypad na :wink: :flesje: :flesje: :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Trzeba oblać bladego Patryka ;P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Trzeba oblać bladego Patryka ;P yhm :) niech impre z okazji zakupu bladego Patryk połączy ogniskiem z okazji zakupu radiana Aśkowego :) :) go ;) bedzie MEGA IMPRA :) :flesje: :cool: Edytowane 11 Października 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Trzeba oblać bladego Patryka ;P Popieram :flesje: yhm :biggrin: niech impre z okazji zkupu bladego Patryk połączy ogniskiem z okazji zakupu radiana Aśkowego :biggrin: :flesje: go :clap: bedzie MEGA IMPRA :crossy: :wink: :icon_rolleyes: Tylko kedy, kedy ta impra? :biggrin: P.S. Kurde, Norbik przez tą zmianę avartara ciężko Cię poznać :biggrin: Edytowane 10 Października 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 :crossy: NORBI JEST TERAZ KILER :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Popieram :( Tylko kedy, kedy ta impra? :icon_mrgreen: Wstępnie niby 19.10.2007 w 2oo (http://forum.motocyklistow.pl/oficjalne-oblewanie-motocykla-D-t83298.html) Ale jak to rozwiązać organizacyjnie?? Do 600 ml/os (przyjmijmy że wódki) pijemy za Radiana a później ciągniemy do 1000 za Fajera? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 ;) NORBI JEST TERAZ KILER :crossy: Fidel...Ty cały czas strzelasz.... :lalag: to mi czasem tez wolno.... chyba, a tłumik seryjny więc inaczej odreagowywuje.. :D ale to już niedługo :biggrin: jjiiihhaa Wstępnie niby 19.10.2007 w 2oo (http://forum.motocyklistow.pl/oficjalne-oblewanie-motocykla-D-t83298.html) Ale jak to rozwiązać organizacyjnie?? Do 600 ml/os (przyjmijmy że wódki) pijemy za Radiana a później ciągniemy do 1000 za Fajera? :wink: heheheheh :) pomysł zajebisty.... proponowałbym jednak za bladego ciągnąć od początku :buttrock: co by pojemności bike'ów nie zaniżać.... pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 pomysł zajebisty.... proponowałbym jednak za bladego ciągnąć od początku :buttrock: co by pojemności bike'ów nie zaniżać.... pozdro :icon_evil: Ha, ha!!! Pasuje mi to rozwiązanie :icon_idea: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Siema!Jutro z Kazetem jedziemy na pas startowy powecować.Odległość ok.150km od Wawy.Pogoda ma być w cyc.Właśnie zdecydowaliśmy przy flaszce, teraz spadamy do Lemona więc jakby co to na kom bo z netem może być ciężko. Start w południe. Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Ale mendy, a do lemona nie zapraszają, można by z Patrykiem oblać litra :icon_mrgreen:Ej, ejbidżi, co Ty na to by jutro tzn w Sobotę wieczorem coś wychylić ? Może Karol wreszcie by odkupił nam te piwka... Ja to chyba nie piszę się na jakś grubu klubing bo jestem nie w formie, ale można by symbolicznie coś zrobić ;)KaZet ofkorz też mile widziany, a o Patryku (którego litra byśmy opijali) nie trzeba wspominać chyba ;) Edytowane 12 Października 2007 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Ale mendy, a do lemona nie zapraszają, można by z Patrykiem oblać litra ;)Ej, ejbidżi, co Ty na to by jutro tzn w Sobotę wieczorem coś wychylić ? Może Karol wreszcie by odkupił nam te piwka... Ja to chyba nie piszę się na jakś grubu klubing bo jestem nie w formie, ale można by symbolicznie coś zrobić :lalag:KaZet ofkorz też mile widziany, a o Patryku (którego litra byśmy opijali) nie trzeba wspominać chyba :smile: Ten Lemon tak po sąsiedzku więc wyszło nagle... natomiast sobota ma być pogodna więc propozycja fajnego wypadu nadal aktualna.. jeżeli ktoś jest chętny zapraszamy.. dzwońcie na 5 14 14 54 54 ABG się nie obrazi jak obudzicie.. wstępnie dogadaliśmy się na 12 - 13 trzeba łapać każda chwilę możliwą do jazdy :D foks Tenk ju for invitejszon.. BTW nie wiem czy dzisiaj nie opiliśmy przez pomyłkę jakiegoś Drag Stara 1300 :) Edytowane 13 Października 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 I chciało Ci się jeszcze po powrocie wbijać na forum i wypowiadać się w tylu tematach? Szacun :icon_evil: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ale mendy, a do lemona nie zapraszają, można by z Patrykiem oblać litra :lalag:Ej, ejbidżi, co Ty na to by jutro tzn w Sobotę wieczorem coś wychylić ? Może Karol wreszcie by odkupił nam te piwka... Ja to chyba nie piszę się na jakś grubu klubing bo jestem nie w formie, ale można by symbolicznie coś zrobić ;)KaZet ofkorz też mile widziany, a o Patryku (którego litra byśmy opijali) nie trzeba wspominać chyba ;) Jak się jakiś termin wyklaruje to dawać halo, tylko z wyprzedzeniem przynajmniej kilku dni, bo tak to my nigdy nie wychylimy :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi