czaros Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) ja tez się stawię jak mi nic nie wypadnie , bo od środy pogoda ma się zmienic wiec trzeba trochę polatac jeszcze :biggrin: choc po wekendzie to mnie wszystkie mięśnie bolą razem z tyłkiem , trochę kilometrów zrobiliśmy z kumplem no i jeszcze uszczelniacze na lagach wyrąbałem delikatnie (nauka jazdy na gumie he he) Edytowane 24 Września 2007 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nie wiem czy dam rade być tym razem i terroryzować z wami ale bawcie sie pif paf :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Od dziś jestem z Franią i Marcią na Mazurach.Powodzenia, nie pozabijać się. Buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ABG :wink: nie za dobrze ci będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) ja będę na pewno, do zobaczenia w 2oopozdro :icon_rolleyes: ja dotarłem juz do domu a reszta ?dzisiaj było trochę spokojniej niż ostatnio ale to przez to że nas mniej było ,gdzie jest reszta!? czyż by już zakończyli sezon? Edytowane 25 Września 2007 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 cześć,niedawno sie na forum zalogowałem, ale nastepnym razem jak bedziecie sie ustawiac, to się pojawię i pomogę hałasu narobić :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja dotarłem juz do domu a reszta ?dzisiaj było trochę spokojniej niż ostatnio ale to przez to że nas mniej było ,gdzie jest reszta!? czyż by już zakończyli sezon? siem...kórcze, byłem w 2oo dopiero koło 20:30...niestety Was już nie było....na poocieszenie dodam że jeździłem od 17:00 w różnych sprawach :) a sezonu nie kończę jeszcze oczywiście ;) Squod, musimy się wymienić nr tel. ... bo to do du*py nie podobne je...może dołączyłbym do was - gdzieś :) nara wariaTy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja będę na pewno, do zobaczenia w 2oopozdro ;) ja dotarłem juz do domu a reszta ?dzisiaj było trochę spokojniej niż ostatnio ale to przez to że nas mniej było ,gdzie jest reszta!? czyż by już zakończyli sezon? ja tez dotarlem okolo 24 :) fajnie sie latalo ale yamaha czasem troszke przesadza z szybkoscia przelotu :) dzieki czaros za pomoc przy zawieszeniu w CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) z naszej czwórki Yamaha ma najlepszy sprzęt to co się dziwisz :biggrin: squod nie ma sprawy a najlepiej to wymień ten amortyzatora tak w ogóle to trzeba kiedyś na jakiegoś browara się umówic mówię o wszystkich terorystach Edytowane 26 Września 2007 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 a tak w ogóle to trzeba kiedyś na jakiegoś browara się umówic mówię o wszystkich terorystach Taaa i jazdaaa do odcięcia :D :D :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Terroroysci, pilna sprawa - niedziela mozliwy wyjazd na tor do Lublina (maly ale warto sie podszkolic) kto sie pisze ( wyjazd rano jazda na torze z 5h) koszt wjazdu na tor jakies 60 pln warto .... link http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=78109&st=220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Terroroysci, pilna sprawa - niedziela mozliwy wyjazd na tor do Lublina (maly ale warto sie podszkolic) kto sie pisze ( wyjazd rano jazda na torze z 5h) koszt wjazdu na tor jakies 60 pln warto ....link http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=78109&st=220 Dzięki squod za wsparcie :icon_twisted: Bede potwierdzał rezerwacje ok 17 wiec dajcie znać ASAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) ja sie wpisuję, lecę zmieniać na sportowe owiewki :icon_rolleyes:bedą jeszcze dwie CBR ki niezrzeszone :wink: Edytowane 28 Września 2007 przez yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 I po zawodach .... odwolane .... "niestety ale wyprzedzili mnie kartingowcy następny termin na 06.10 ale nie wiadomo co a pogodą..." http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=78109&st=220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 I po zawodach .... odwolane ...."niestety ale wyprzedzili mnie kartingowcy następny termin na 06.10 ale nie wiadomo co a pogodą..." hehehe....zostaje wam tylko poniatowski.. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi