oscar Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 co prawda ja już nie cbr, ale chętnie dzisiaj polatam ;) ktoś chętny na 19? powiedzmy pod stodołą. O tej godz. w tym miejscu bedzie cala ekipa z Goldenline... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 O tej godz. w tym miejscu bedzie cala ekipa z Goldenline... inne propozycje?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) inne propozycje?:> no ale to co?! pokazemy im jak sie lata... chyba ze sie odwrocicie na piecie na widok mojej suzi... edit: my tu gadu gadu a juz chyba trzeba sie zbierac.. ;) Edytowane 22 Września 2010 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) oscar, wrzucaj na szybko inną miejscówkę, jak nie to ustawmy się pod stodołą ;) dobra, nie ma innej propozycji to jadę pod stodołę - jak ktoś się namyśli to pewnie tam poczekamy z 15min i jedziemy. Edytowane 22 Września 2010 przez funky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 ale bedzie z kim polatac czy nie? Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 dzięki dla tych co przybyli, fajnie się jeździło :) niestety zakończyło się to dla mnie zgubieniem tablicy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 ale ciagle mnie zastanawia, (bo szukalismy was potem po calej wawie) jak wracalismy na kielbaske to gdzie odbiliscie w okolicy pomnika lotnika (tam gdzie policja stala z wypadkiem)???? Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ta puktualnie ucielkiscie (19:15), ze jak 19:20 lapalem kumpla, to mowil, ze was juz pod Stodola nie bylo. Tak wiec zaliczylismy tylko 2OO i do domku. Nastepnym razem... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 mi się wydawało, że dłużej tam siedzieliśmy, ale na zegarek nie patrzyłem. To może powtórka w sobotę jak nie będzie lało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) W sobote to jestem w Borkach :] http://forum.motocyklistow.pl/-BORKI-2010--t133708.html Edytowane 23 Września 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 to zapraszamy dzisiaj na 19 pod stodole tych co nie wybyli do borek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Może jakieś spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jest ktoś jeszcze ze starej gwardii: foks, squod, norbik, ABG i inni?Mam nadzieję, że nie wydorośleliście za nadto? ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jest ktoś jeszcze ze starej gwardii: foks, squod, norbik, ABG i inni?Mam nadzieję, że nie wydorośleliście za nadto? ;) :flesje: Są młodzi gniewni :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam jest ktoś chętny polatać jutro wieczorem na cebrach po wawie?...;) widze że tu już amatorka starych dziadków nie ma, nikt sie nie odzywa wszystko umarło;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi