MariuszRR Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No i forum było przez pewien czas wyłączone. Ja zawsze na jakąś ustawkę jestem na tak, abym tylko miał wtedy czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 nocne latanie cbr-ek? ha ha ha ja się piszę, pod warunkiem, że Mariusz znowu będzie uważał czy gdzieś nie zgubiłam kasku :P:P:P ps. ile wam wyszło na hamowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kask ważna rzecz :D Mi wyszło 116KM, a koledze w R1 175,6KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Mi wyszło w mojej 919'tce - 135.6 km :bigrazz: Spodziewałem się wyniku bliżej 140 km, ale i tak się ciesze że jak na sprzęt z 98' nie mam żadnych dziur i spadku mocy :) ..tylko i tak i tak, do końca nie wiem czy mój sprzęt ma fabrycznie 128, 130 czy 135 kucy bo różne są tego opinie i nie dojdziesz. Koleś z hamowni mnie pocieszył, że jakby miał lepiej olej rozgrzany przed shamowaniem Frani i wymieniony nowy filtr powietrza to z pewnością by było pod te 140 kucyków :biggrin: Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałek CBR 600 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 cześć wszystkim od niedawna jestem posiadaczem CBR-ki więc wpadłem się tu przyitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witamy kolege chlebem i solą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałek CBR 600 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 a browarek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) browarek - ty stawiasz :P Witamy, witamy. mi na hamowni wyszło 107,5 kucy ( przy 81 watach co daje 110 kucy) czyli mam spadek mocy... założyłam "nowy" tłumik Leo Vince, filtr w sumie stary ale wyczyszczony i jego stan jest ok. moto zagrzane było... ps. widzieliście pannę młodą na CBR-ce??? :P:P:P http://picasaweb.google.pl/GagaCBR/1Maja# pierwsza część zdjęć - Gosu zawitał drugiego dnia a tych zdjęć jeszcze nie mam. miłego ogladania :P:P:P Edytowane 4 Maja 2009 przez gaga_cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 browarek - ty stawiasz :P Witamy, witamy. mi na hamowni wyszło 107,5 kucy ( przy 81 watach co daje 110 kucy) czyli mam spadek mocy... założyłam "nowy" tłumik Leo Vince, filtr w sumie stary ale wyczyszczony i jego stan jest ok. moto zagrzane było... ps. widzieliście pannę młodą na CBR-ce??? :P:P:P http://picasaweb.google.pl/GagaCBR/1Maja# pierwsza część zdjęć - Gosu zawitał drugiego dnia a tych zdjęć jeszcze nie mam. miłego ogladania :P:P:P Gratulacje Panno Młoda :bigrazz: Szczęścia, zdrowia i miłości życze :icon_mrgreen: Widziałem Ciebie i Twój moto na dniu BP :crossy: Ja swoją CBR'ą wykręciłem 111,6 kucy jednak ponoć mam jakąś dziurę między 12-13 tys... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 dziękuję :) mi powiedzieli, że mogę mieć spadek mocy ze względu na zmienione położenie całego wydechu... że Honda założyła dołem a u mnie skręca do góry i się załamuje...jakoś tak mi tłumaczyli... widziałeś moje moto...hm... i jak wrażenia po zmianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 widziałeś moje moto...hm... i jak wrażenia po zmianach? nie widziałem przed zmianami, ale tak to prezentuje się b.fajnie i przyznam szczerze, że byłem w lekkim szoku, bo nie koniecznie wygląda jak moto kobiety :biggrin: a w zasadzie to co skłoniło do takich przeróbek? ciężko było te gmole zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja widziałem przed zmianami, i tez byłem w lekkim szoku jak zobaczyłem kto na tą wsiada na BP. A tak wyglądała wcześniej (CBR'ka oczywiście:) ) : http://img11.imageshack.us/img11/6024/p1010807ons.jpg PS: Wszystkiego dobrego na wspólnej drodze życia, lekkiego składania się razem w zakrętach i dłuuugich wspólnych gum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałek CBR 600 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 browarek - ty stawiasz :P Witamy, witamy. mi na hamowni wyszło 107,5 kucy ( przy 81 watach co daje 110 kucy) czyli mam spadek mocy... założyłam "nowy" tłumik Leo Vince, filtr w sumie stary ale wyczyszczony i jego stan jest ok. moto zagrzane było... ps. widzieliście pannę młodą na CBR-ce??? :P:P:P http://picasaweb.google.pl/GagaCBR/1Maja# pierwsza część zdjęć - Gosu zawitał drugiego dnia a tych zdjęć jeszcze nie mam. miłego ogladania :P:P:P oki browar stawiam tylko gdzie i kiedy gaga gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie widziałem przed zmianami, ale tak to prezentuje się b.fajnie i przyznam szczerze, że byłem w lekkim szoku, bo nie koniecznie wygląda jak moto kobiety :biggrin: a w zasadzie to co skłoniło do takich przeróbek? ciężko było te gmole zamontować? projekt klatki zrobiłam wzorując się na klatkach simsona + zalecenia konstrukcyjne raptownego + klatka stuntera z niemiec. samo wykonanie oddałam profesjonaliście od stali i spawania. mam wyrównany środek ciężkości na mocowaniach - mocowania do ramy w CBR są na różnych poziomach - tak, że stając na klatce mam po prostu równo. dodatkowo mam jeszcze dystanse do mocowania zamiast crash-padów - wówczas leżące moto nie dotyka tylną zębatką do ziemi. jedyne co mnie martwi to łącznik pod piszczelem. raz mnie taksiarz zderzakiem potraktował w tym miejscu i akurat jest to na wysokości gdzie nie ma już buta a ochraniacz z kolana jeszcze nie sięga... trochę bolało ;-) jeśli chcesz dobrą i bardziej profesjonalną klatkę to mogę polecić simsona a mniej wyczynowe to w motoszklarni dobiorą coś wedle uznania dobrego. a co skłoniło mnie? no cóż. chcę się nauczyć paru tricków na moto a z takim przygotowaniem lepiej idzie :P a czy moje futerko nie wskazuje, że to moto kobiety??? oki browar stawiam tylko gdzie i kiedy gaga gratuluję to ja proponuję by CBR WARSAW NIGHT TERROR podłączył się pod paintbala w sobotę w wesołej i potem Wałek stawia nam piwko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 gratki gaga_cbr ! :clap: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi