MariuszRR Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja bym brał, jak masz możliwość pomacania to sprawdzisz czy nie jest zbyt twarda. Spodnie są dość ciekawe, w jakiej cenie? A pół Warszawy na moto to sama przyjemność, idzie ocieplenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ok 300 - 400 zł ... zależy od modelu. Myślę, że warto tym bardziej, że nie znalazłem żadnej złej opinii na temat tych spodni. Ja już na początku lutego miałem nadzieje, że nas zima szybko opuściła. A tu zaraz (- 10) i dosypało :evil: Oby marzec był bardziej łaskawszy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Zapowiadają + 14 na początku marca, czekam na taką pogodę i uciekam w trasę :crossy: , bo już mnie nosi, do tego jeszcze teraz na urlopie siedzę i szlag mnie trafia :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Mottowear masz u Tadzia na Wiertniczej - od Ciebie z Sulejówka to blisko a i Tadek dobrze doradzi, sprowadzi model i rozmiar jaki chcesz jak będzie potrzeba - warto tam zajrzeć! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No panowie (i panie :icon_mrgreen: ) dzisiejsza pogoda to naprawde przed smak wiosny :D ..ale ja i tak niestety w domciu a nie na 2oo bo musze wkońcu przesmarować tulejki w amorze centralnym a obiecałem sobie że jak tego nie zrobie to nie wyjde ..bo tak to w ogóle nie przysiąde :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Mottowear masz u Tadzia na Wiertniczej - od Ciebie z Sulejówka to blisko a i Tadek dobrze doradzi, sprowadzi model i rozmiar jaki chcesz jak będzie potrzeba - warto tam zajrzeć! Dzięki ... Nie omieszkam taj zajrzeć. Sklep nazywa się Motostore ?? Pogoda w ci..ę akurat na ławeczkowy browarek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Tak jest, motostore. Kurde, pogoda była taka dobra? Ja dziś nie wyszedłem z domu nawet na chwilę :D Kończę chorować więc mnie nie załamujcie... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) No dzis było naprawdę w ci..ę, ale zrobili trasę na Białystok :crossy: Edytowane 2 Marca 2009 przez yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Pogoda w ostatni weekend nie powiem bo w miare lajtowa była więc można się będzie jakoś w najbliższym czasie ustawić jeżeli pogoda dopisze co? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Pogoda w ostatni weekend nie powiem bo w miare lajtowa była więc można się będzie jakoś w najbliższym czasie ustawić jeżeli pogoda dopisze co? :buttrock: Zapowiadają że do końca marca będzie lipnie, a dopiero początek kwietnia będzie ciepły ponad +10st. Pozostaje cierpliwie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Latałem dzisiaj i było nie powiem w miare :bigrazz: tylko kogo spotkałem to każdy już z zimna do domu biegusiem lub w ogóle nie chciał wyjść z niego, więc co do czego sam jak zwykle latałem :icon_razz: grrr .. pomijając że już jak wracałem do domciu to troche bardziej pizgało - tymbardziej że wybrałem się dzisiaj "lajtowo" i bez kominiary :wink: , a no i sam fakt że jak spod świateł ruszałem przód mi jakoś przypadkowo podniósł się do góry :wink: a wiatr zawiał mocny (w sumie cały dzień wiało ale nie aż tak) że mało na przystanek tramwajowy nie wleciałem tak przechyliło w bok i moto zniosło :icon_rolleyes: :notworthy: Edytowane 22 Marca 2009 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Najbliższy week - 28.03 - ma być ładny. Ustawiamy się na jakieś latanko? Najbliższy week - 28.03 - ma być ładny. Ustawiamy się na jakieś latanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Będzie można coś pomyśleć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkostek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Panowie szykuje się coś w sobotę?? ale nie mówie o bemowie lecz o nocnym lataniu?? od niedawna latam po warszawie swoją niunią i troche czytając Wasze posty chetnie bym się dołączył:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 od niedawna w tym temacie są chyba jakieś "ciche dni" :D heheh z tego co zauważyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi