BartZX Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dobra dosc gadania ! czwartek 13.09.2007 ustawka pod Pub 2oo (ul. Tunelowa 2) godzina 20,30pogoda ma byc ok http://meteo.icm.edu.pl/ :icon_razz: pisac kto bedzie :icon_razz:Pierdu pierdu... dosc gadania... W czwartek i tak was zmusze, abyscie zaczeli wlazic na to moje super-hiper-wypasione forum :buttrock: Bede :crossy: Ale jak cos squod zwalisz z pogoda, to bedziesz mi ciuchy suszyl :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja z przodu nie mam w ogóle opony, klocki na skończeniu a napęd nawala jak kapiszonowiec ;) Niestety narazie odpadam ze śgmiania, po urlopie mam zapierdziel w robolu więc nie mam kiedy się wyrwać by to wymienić :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) hehno nie będziemy ludzi na przejściach rozjeżdżać :clap: chyba że sami będa pod koła "wlatać" :biggrin: PS. Patryk, a właściwie skąd ten Terror w nazwie???? ;), żeby grozą powiało??? BAD BOYS??? hehehe Bo to z założenia ma być uliczny TERROR!! ;) a nie "szkółka niedzielna" :wink: Dobra dosc gadania ! czwartek 13.09.2007 ustawka pod Pub 2oo (ul. Tunelowa 2) godzina 20,30pogoda ma byc ok http://meteo.icm.edu.pl/ :P pisac kto bedzie :) Jak się uda z tymi j*b***mi papierami to będę na 100%! :icon_biggrin: A jak nie, to sobie chyba kur*a zdjęcia z wakacji pooglądam, żeby się nie wpieniać :icon_mrgreen: W razie czego wychylcie za mnie... "tymbarka" :) Edytowane 12 Września 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 i ja postaram się byc jak pogoda dopisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam Ja też mam ochotę wstąpić w szeregi TERROR TEAMu :buttrock: Nie wiem czy dam radę jutro z wami polatać ale w przyszłości proszę o ewentualne info. :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 BartZX na moim wydechu wszystko idzie wysuszyc :) lacznie z info na PW jest juz 6 maszyn na dzisiejszy spot ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 No i ch*j załatwiłem! :D W tym tępie pracy urzędasów to ja mogę się szykować raczej na przyszły sezon a nie na dziś wieczór :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 patryk.cbr - na kiego grzyba ci papiery? jak cos sie zacznie dziac, to bedziemy cie gesto tlumaczyc :eek: BTW - tak sobie myslalem, ze moze by sie ustawic pod hala Expo - pod 2oo Precle beda sie gapic i dumac jaka to lansownia podjechala :eek: (chyba, ze tam od razu przeganiaja 'towarzystwo' :wink: ) ale co ja tam wiem... ja tu tylko sprzatam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 patryk.cbr - na kiego grzyba ci papiery? jak cos sie zacznie dziac, to bedziemy cie gesto tlumaczyc :cool: BTW - tak sobie myslalem, ze moze by sie ustawic pod hala Expo - pod 2oo Precle beda sie gapic i dumac jaka to lansownia podjechala :rolleyes: (chyba, ze tam od razu przeganiaja 'towarzystwo' :) ) ale co ja tam wiem... ja tu tylko sprzatam :banghead: :biggrin: Ja nawet blachy nie mam, nie wspominając już o OC :banghead: BartZX, pod 2oo jest ok! :lalag: Chociaż ja wolę ustawki po "McD Wilanów", bo... mam bliżej ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Siema! Gdyby mnie nie było do 20:35 to znaczy, że się ....znaczy uprawiam seks i mogę do 2oo nie dojechać. Jakby ktoś mógł kom podać to w razie czego bym dzwonił. P.S. Norbik, coś mi się zdaje, że dziś koło 8:00 rano minęliśmy się na Trakcie??? EDIT: Raczej będę bo z KaZetem jadę. Zobaczycie jaką cebrę sobie dziś sprawił :icon_twisted: Edytowane 13 Września 2007 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ABG - bez komentarza :icon_twisted: BTW - kom. 508 058 885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 to gdzie się w końcu spotykamy pod 2oo czy pod expo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 to gdzie się w końcu spotykamy pod 2oo czy pod expo? 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 oki będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Hej Panowie specjaliści.. Wasze CBRki też tak dużo palą?? :icon_mrgreen: ps. mogłem jednak przejechać się nad Zegrze, ok 1,5h straciłem w poszukiwaniu klucza do m-ca gdzie stawiam moto, łaziłem chyba z 10x na trasie z domu do tego m-ca (myślałem że mi wypadł podczas jazdy), a ok 23:30 cudownie odkryłem, że nosze go ze sobą w małej kieszonce w spodniach. Jednym słowem końcówka wieczoru z Panną - nie wyszła, początek począwszy od 2oo - OK :icon_question: Pzdr Edytowane 13 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi