norbik Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) to może w ta środę pod wieczór jakieś wspólne latanie? Np. plac bankowy o 20.00! Czy może wszyscy na urlopach?! :bigrazz: zaraz, zaraz, ja byłem wczoraj :flesje: hehehechwilę po 20:00 pod pomnikiem i cisza :icon_mrgreen: :banghead: widzę że to jednak dzisiaj :icon_eek: powinienem dać radę przyjechać, nawet wcześniej...Tylik, od razu weź białą szybkę na :banghead: ... i kominiarę :( znowu będziesz incognito...;Ppozdro Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 może i ja dzisiaj podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No panowie :flesje: - dzisiaj było w miare ok, ale traska nie powiem bo pełen spontan, nie wspominając 2 razy pogubienia się połowy ekipy :) Trzeba będzie przy nast. wypadzie ustalić co, jak i gdzie - a przy okazji nr do siebie żeby ktoś nie poleciał na drugi koniec W-wy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No panowie :biggrin: - dzisiaj było w miare ok, ale traska nie powiem bo pełen spontan, nie wspominając 2 razy pogubienia się połowy ekipy :icon_rolleyes: Trzeba będzie przy nast. wypadzie ustalić co, jak i gdzie - a przy okazji nr do siebie żeby ktoś nie poleciał na drugi koniec W-wy :evil: hehno właśnie, jak w Japonii "jako-tako" te latanie :biggrin: ale tam.... najważniejsze, że ustawka była, a i nowe twarze poznalem :bigrazz: :crossy: PS. Dojechałeś do domu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A czemu nie :flesje: ? Wachy jeszcze miałem - z resztą zawsze w potrzebie kaska na karcie jest żeby dopchać na stacje :) hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A czemu nie :bigrazz: ? Wachy jeszcze miałem - z resztą zawsze w potrzebie kaska na karcie jest żeby dopchać na stacje :flesje: hah hehnie ruszaj karty i dawaj na tor Lublinering 23.08 :crossy: :biggrin: domkniesz te 2 mm na oponie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 od 13 do 24 jestem na obozie więc lipnia totalna :biggrin: :biggrin: :flesje: .. a nie powiem bo wczoraj z chłopakami zachęciłeś mnie jeszcze bardziej żeby czym prędzej tam się wybrać - tymbardziej że jest tam około 160 km w jedną stronę (a myślałem że więcej :icon_twisted: ) z braku laku pojade chyba po nocy pokatować winkle na Polibudzie i podenerwować tamtejszych mieszkańców żeby dojechać te 2mm wkońcu :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 moze jutro wieczorem jakas powtorka latania??? kto sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 moze jutro wieczorem jakas powtorka latania??? kto sie pisze? dopiero wróciłem z małego tripu... po mazurskich winklach :notworthy: ale podbijam temat :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Panowie, chciałem powiedzieć, że już niestety nie będę terroryzował na CBR :icon_question: Nastąpiła zmiana stajni ale mam nadzieję, że przy wieczornych ustawkach dalej moja obecność przeżyjecie! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Panowie, chciałem powiedzieć, że już niestety nie będę terroryzował na CBR :) Nastąpiła zmiana stajni ale mam nadzieję, że przy wieczornych ustawkach dalej moja obecność przeżyjecie! przeżyjecie???? :banghead: ustawki?? podbijaj jeśli o to chodzi :( no chyba, że chodzi o coś w rodzaju "zapierd... albo giń" ;) :bigrazz: PS. Lecisz na Lublinering 23.08 jak będzie pogoda? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Trochę późno odpowiadam ale nie lecę :bigrazz: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Panowie, chciałem powiedzieć, że już niestety nie będę terroryzował na CBR :icon_mrgreen: Nastąpiła zmiana stajni ale mam nadzieję, że przy wieczornych ustawkach dalej moja obecność przeżyjecie! Spoko! Wszyscy wiemy, że w sercu masz nadal cebrę i kiedyś do niej wrócisz :notworthy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Nie ma opcji, trudno wyjść ze stanu nazywanym gixxer junkies! Edytowane 1 Września 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nigdy nie mów nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi