ABG Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nom, dzięki Cipeczki :notworthy: Witamy Nowych! Spodnie pokupujcie chłopy, sami widzieliście jaka radocha :) Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nom, dzięki Cipeczki :banghead: Witamy Nowych! Spodnie pokupujcie chłopy, sami widzieliście jaka radocha :notworthy: Do następnego! a gdzie w warszawie można sie tak składać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 no było zajebiście, a myslałem że mi ślajdery nie potrzebne , dzieki za pożyczkę Krycha :icon_twisted: wróciłem do domu i zamówiłem już dla siebie :icon_mrgreen: jak przyjda musze je rozdziewiczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja dzisiaj wracam do domu ale w przyszłym tygodniu mam nadzieję że pojeździmy :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 haha dobre k**** jak opowiesc kryminalna, musialem dopiero sie rozpedzac ze kolor wylukales ;) dalej verve czujesz w przelyku :D bankowo to ja rr tez tam byla i r6 ale zazwyczaj trzymal tyly :D jak bym wiedzial ze to swoi .... :D masz racje swiat jest cholernie maly nie yamaha ?!!!!!!!!!!!!!! :D :D dla wyjaśnienia dodam że zazwyczaj czarna honda rr jedzie daleko przed żółtą CBR Squoda(dlatego każdy widzi jaki kolor i napisy na moto) :biggrin: tamtej nocy wrzucając 2-jkę chciałem przeczytać jaki smak tymbarka zaraz się rozbije (jabłko-mieta) :clap: świat jest mały :notworthy: nie Squodzie :crossy: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.cbr Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 siemka wszystkim! póki nie ochłonąłem to chce się z wami podzielić smutna wiadomością! wróciłem właśnie z Wołomina od swojego magika-mechanika, który mi usprawniał puszkę, po drodze natknąłem się na rozbitą R6, która była zawinięta na barierkach przy szkole w Wołominie na skrzyżowaniu 1-go maja i Poniatowskiej (to info dla znających te okolice). Palant z puszki (Fiat Punto) nie ustąpił pierwszeństwa i niestety koleś z R6 w stanie krytycznym został zabrany po czym zmarł w szpitalu!! Trudno mi w to uwierzyć bo osobiście z nim rozmawiałem w tym warsztacie godzine wczesniej, gdzie na tej R6 podjechał do swojego wujka, który tam pracuje! porobiłem trochę fotek więc jak wydobędę je z komóry to wrzucę dla wszystkich, może ktoś go znał, wiem że miał na imie Paweł i był z Wołomina!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 dla wyjaśnienia dodam że zazwyczaj czarna honda rr jedzie daleko przed żółtą CBR Squoda(dlatego każdy widzi jaki kolor i napisy na moto) :) tamtej nocy wrzucając 2-jkę chciałem przeczytać jaki smak tymbarka zaraz się rozbije (jabłko-mieta) :biggrin: świat jest mały :buttrock: nie Squodzie ;) pozdr hehe oj maly jest maly :flesje: ps. cos ta rr to chyba nie rr jak moja f4 lyka ja :D yamaha nie wymiekaj wiesz jaki dzis jest plan ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dziś 18:30 - 19:00 w 2oo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dziś 18:30 - 19:00 w 2oo??? bede przed 19 kto jeszcze sie pisze ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 dziś nie dam rady......... może też jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 a ja mam do porobienia trochę rzeczy przy moto i już go po rozkręcałem nie będzie mnie na moto do końca tygodnia pozdro przyczepności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tytus: Nie byłeś dzisiaj przypadkiem na spalarni k. 24 ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dzięki ci*ki, do następnego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeleszu Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Siemak. Teraz juz moge z Wami śmigać wszystko chodzi jak nalez bynajmniej tak mi sie wydaje :icon_eek:zrobilem kilkadziesiąt kilometrów swoją CBR-ką i jest git.Kiedy ustawka piszcie to sie dołącze.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja się jbc też pisze :crossy: ..maszyna już po zabiegach i wymianie łysego lacza tył i jest wkońcu git :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi