Tylik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Czy nie masz przypadkiem na myśli miejscówki na Ursusie, niedaleko Larrsona na Wolskiej ? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) A ja dziś zrobiłem sobie w dzień dziecka przelot ekspresowy do Krakowa, colka na rynku, wawel a potem powrót przez jurę krakowsko częstochowską i okoliczne wioski :icon_rolleyes: 720 km nabite! Edytowane 1 Czerwca 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Nieźle, nieźle :biggrin: Jakiś czas temu zrobiłem z plecaczkiem 600 km w 12 godzin (z 5 godzinną przerwą na Mazurach).Też było fajnie ( prawda Aniu?:clap: ). Fajerem? Już po 300km jak dla mnie robi się ciężki klimat. Z plecaczkiem oczywiście. Jak tylko zmienię dekiel i crash pada :biggrin: przejedziemy się tam (o ile będą chętni). Pzdr Hehehe, ale slider też przytarty :cool: Czy nie masz przypadkiem na myśli miejscówki na Ursusie, niedaleko Larrsona na Wolskiej ? :bigrazz: Nie :P A ja dziś zrobiłem sobie w dzień dziecka przelot ekspresowy do Krakowa, colka na rynku, wawel a potem powrót przez jurę krakowsko częstochowską i okoliczne wioski :bigrazz: 720 km nabite! WoW, kozaczek.plNie spodziewałem się, że ta bardacha tak daleko zajedzie... Edytowane 2 Czerwca 2008 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 jeżdziłem wczoraj od 21 do 23 po puławskiej, niestety nie dorwałem nikogo, jeżdże puszką bo jak go dorwe to od razu pakujemy dziadka do bagażnika...a tam gwoździe :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 :D ...a tam gwoździe :icon_twisted: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A ja dziś zrobiłem sobie w dzień dziecka przelot ekspresowy do Krakowa, colka na rynku, wawel a potem powrót przez jurę krakowsko częstochowską i okoliczne wioski :biggrin: 720 km nabite! No to ładnie! :D Szkoda, że nie dałeś znać, że planujesz taki przelot :) Fajerem? Już po 300km jak dla mnie robi się ciężki klimat. Z plecaczkiem oczywiście. Nie, nie wtedy jeszcze F4, ale w tym roku nawiniemy kilka takich ekspresowych przelotów bladym! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No właśnie... Waldi powiedz, że nie! Nie wierzę, że nie zareagowałeś! :icon_exclaim: Napisz na jakim dokładnie to było odcinku.Rafał, czas namierzyć dziada i skopać mu dupę!!! Szkoda dziadka kuc, ale jak to przebieraniec :biggrin: napiszcie koniecznie chlopy gdzie ta miejscowka nawet na pr do tej pory zostaje ta pulawska z naszym dziadkiem... ps. uwaga na zakamuflowanych miskow, dzis kolejengo z naszych zdjeli na torunksiej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Wylukaliśmy z ABG fajne miejsce na poćwiczenie pewnych bardzo ważnych kwestii w życiu każdego motocyklisty (możliwe że część z Was już tam była).. pusto, nowy asfalt, cichutko, odludzie. Jak tylko zmienię dekiel i crash pada :) przejedziemy się tam (o ile będą chętni). Pzdr Fajnie nie jak sie jedzie do Cargo przez nowy wiadukt a potem prostaaaa !!! :icon_eek: ewenetualnie od strony Hotelu Gromada i Okecie jadac caly czas prosto wyjezdza sie na nowa piekna droge. Co do dziadka... 1.Raczej nie stal i nie rzucal chlebem dla golebi :(2. Na wysokosci komisariatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nie, nie wtedy jeszcze F4, ale w tym roku nawiniemy kilka takich ekspresowych przelotów bladym! :) heh no nie wiem :crossy: , F4 chyba była bardziej "przyjazna" dla plecaczka :wink: mimo wszystko powodzenia życzę i szerokości :lalag: Fajnie nie jak sie jedzie do Cargo przez nowy wiadukt a potem prostaaaa !!! :D ewenetualnie od strony Hotelu Gromada i Okecie jadac caly czas prosto wyjezdza sie na nowa piekna droge. Co do dziadka... 1.Raczej nie stal i nie rzucal chlebem dla golebi ;)2. Na wysokosci komisariatu może policmajstrom było za głośno i zrobili małą dywersję przebierając kolegę za dziadka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 WoW, kozaczek.plNie spodziewałem się, że ta bardacha tak daleko zajedzie... Jak złom pukistukitosuzuki dojechał to czemu honda miała by nie dojechać :D Trzeba było ją przećwiczyć przed wakacyjnymi tripami... Patryk: przy kolejnych tripach damy znać! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Fajnie nie jak sie jedzie do Cargo przez nowy wiadukt a potem prostaaaa !!! :D ewenetualnie od strony Hotelu Gromada i Okecie jadac caly czas prosto wyjezdza sie na nowa piekna droge. Fajnie fajnie, ale.. pudło niestety :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 heh no nie wiem :) , F4 chyba była bardziej "przyjazna" dla plecaczka :wink: mimo wszystko powodzenia życzę i szerokości :lalag: Mój plecaczek da radę, bo ma duszę i serce motocyklisty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mój plecaczek da radę, bo ma duszę i serce motocyklisty :D Wiesz, po ostatnich podróżach to się przekonałem, że serce i dusza to lipa, najważniejsze żeby miała, za przeproszeniem, dupę motocyklisty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lata ktoś dzisiaj? jak by co to koło 20 w 2oo ewentualnie fon 507-371-291 ma byc parę osób pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) Wiesz, po ostatnich podróżach to się przekonałem, że serce i dusza to lipa, najważniejsze żeby miała, za przeproszeniem, dupę motocyklisty :icon_biggrin: Zdecydowanie wolę aby miała pupcię motocyklistki :flesje: :flesje: Edytowane 13 Czerwca 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi