medyk88 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 witam, mnie dzisiejszy terror kosztował 700 zł i 10 pkt a koledze chcieli prawko zabrac ale za to jaki filmik obejrzeliśmy pozdro czescza co tyle dali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 przejażdżka po mieście i nie tylko udana mam nadzieję że wszyscy dotarli do domów ja w drodze powrotnej zarobiłem 300zł od niebieskich wiadomo za co witam, mnie dzisiejszy terror kosztował 700 zł i 10 pkt a koledze chcieli prawko zabrac ale za to jaki filmik obejrzeliśmy pozdro Coś chłopie szczęścia do niebieskich nie masz :icon_biggrin: Filmik musiał być rzeczywiście interesujący, bo mi ostatnio za 168km/h / 50km/h + podwójna ciągła dosolili 200 zł + 5 pkt.. noo ale to w Podkarpackim, może tam jest troszkę taniej :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Strzała dla wszystkich cebrowców zwanych dalej "terrorystami" , jestem napalonym na jazde nowicjuszem chcącym dołaczyć do Waszej elity co prawda narazie tylko teoretycznie bo zakup moto jeszcze przedemną. Nie mam doświadczenia ale trening z głową zrobi swoje! aby wam nie ściemniać to przyznam się, że ten sezon muszę poświęcić rodzinie i wyjezdżam za granice więc raczej będę śledził wasze wypady i od czasu do czasu odezwe się nie śmiało na forum! Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będę mógł troche p.w.....ć tych strasznych mocherów nocą na ulicach W-wy, juz nie mogę się doczekać, ach!!! Pozdro dla was wszystkich a w szczególności dla ciebie stary przyjacielu latający na "bladym 1000 rr" który p.j...ł mi w głowie z moto, a i dla ciebie foks pozdro bo nawet ze dwa razy się spikneliśmy na motobajzlu, moze mnie kojarzysz. :cool: Nareszcie jesteś ty zwariowany wariacie ty! :biggrin: Już jednego wartego uwagi szpeja odpuściłeś więc nie czyń tego więcej! :P Przyprowadzaj cebrę i latamy! Już jesteś jednym z "terrorystów" a mohery nie mogą się doczekać dudnienia z kominów!!! :) P.S. A co do motocyklowego doświadczenia, to nie bądź taki skromny, słyszałem o Twoich paru niezłych numerach z przeszłości... :) Edytowane 27 Maja 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Filmik musiał być rzeczywiście interesujący, bo mi ostatnio za 168km/h / 50km/h + podwójna ciągła dosolili 200 zł + 5 pkt.. noo ale to w Podkarpackim, może tam jest troszkę taniej wink.gif Gdzie Cię tam dupneli ? Bo my w tamtej okolicy złapaliśmy "nieśmiertelność" i zero patroli na szczęście :biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 witam, mnie dzisiejszy terror kosztował 700 zł i 10 pkt a koledze chcieli prawko zabrac ale za to jaki filmik obejrzeliśmy pozdro ladnie czaro ladnie ... a ostatnio kasy brakowalo na wyskoczenie nad morze... to teraz w mandat trzeba wtopic... FC !!!!!!! srebrny passat na WPR ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Gdzie Cię tam dupneli ? Bo my w tamtej okolicy złapaliśmy "nieśmiertelność" i zero patroli na szczęście :banghead: My też złapaliśmy :) Nawet nie zauważyłem, że lecą za nami z kogutem... KaZet (nie)stety zauważył hehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 :bigrazz: To był teror na całego od niebieskich :lalag: pif paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Filmik musiał być rzeczywiście interesujący,może i był ale najlepszych dwóch zakrętów i tak nie pokazali i się nie zobaczyłem jak się kładę w winkach bo opona prawie zamknięta zostało z 0,5cm ladnie czaro ladnie ... a ostatnio kasy brakowalo na wyskoczenie nad morze... to teraz w mandat trzeba wtopic...[/quote mandat to zapłacę jak się skarbówka upomni inaczej nie płacę te punkty bardziej bolą ,a nad może polecimy i to niebawem pozdro Edytowane 27 Maja 2008 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 "nad" czym polecicie ??:lalag: PEES. Kiedy jakaś ustawka????? :D środa, czwartek?????? PEES2. Byliście na "afterparty" po Extrememoto w sobote :banghead: :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Gdzie Cię tam dupneli ? Bo my w tamtej okolicy złapaliśmy "nieśmiertelność" i zero patroli na szczęście :biggrin: Gdzieś w jakiejś pipidówie przed Sanokiem.. podobno jechali jakiś czas za nami ale dłużej już przyglądać się nie mogli :) . A z tą nieśmiertelnością to rzeczywiście coś jest na rzeczy jak się zaczną te piękne drogi. My też złapaliśmy :biggrin: Nawet nie zauważyłem, że lecą za nami z kogutem... KaZet (nie)stety zauważył hehehehe. Ojj nie bądź taki skromny.. w drodze powrotnej i Ciebie za 3-cim razem przywołali do porządku :biggrin: Edytowane 27 Maja 2008 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Byliście na "afterparty" po Extrememoto w sobotebyliśmy i powiem ci żadna rewelacja poza kilkoma darmowymi drinkami , towarzystwo wolało inne używki .....ogólnie atmosfera byle jakapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 zauwazylem, ze miszkancy ulicy pulawskiej Was nie lubia ;) Jezdze puszka co dzien i czasami wieczorami. Wieczorami czesto widze jak moto stawiane sa do pionu, nic w tym dziwnego by nie bylo gdyby nie dziadzius ktory z papierowej torby garsciami gwozdzie rozsypywal :|| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 byliśmy i powiem ci żadna rewelacja poza kilkoma darmowymi drinkami , towarzystwo wolało inne używki .....ogólnie atmosfera byle jakapozdro no to widze, że nie straciłem wiele :bigrazz: ... juwenalia z grupą znajomych były w takim razie lepszym wyborem :lalag: zauwazylem, ze miszkancy ulicy pulawskiej Was nie lubia :D Jezdze puszka co dzien i czasami wieczorami. Wieczorami czesto widze jak moto stawiane sa do pionu, nic w tym dziwnego by nie bylo gdyby nie dziadzius ktory z papierowej torby garsciami gwozdzie rozsypywal :|| powiedz, że żartujesz :icon_razz: :bigrazz: :eek: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no to widze, że nie straciłem wiele bigrazz.gif ... juwenalia z grupą znajomych były w takim razie lepszym wyborem lalag.gif no nie ma czego żałowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 powiedz, że żartujesz :icon_question: :icon_exclaim: :eek: :icon_evil: jak najbardziej mowie powaznie, wczoraj miedy 23-24 jechalem Pulawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi