Tylik Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Też się pisze z moim Frankiem do nocnego terroru :rolleyes: (nie sugerować się prosze tylko moim avatarem z moją eks :biggrin: ) Jbc info o ustawce na PW lub tutaj :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Ech... Ludzie! Wiecie jakie to wkurw... jak na Trasie Siekierkowskiej czy Wisłostradzie do 3 w nocy napierdala się motocyklami po milion razy w tą i z powrotem, na dworze ciepełko, w chacie otwarte okno bo duszno.... Oszlaec mozna z Wami Nocni Warszawsy Terrorysci CBR :biggrin: Ale przynajmniej nie jest nudno :icon_mrgreen: I tak przy okazji, jeździjcie z głową, bezpiecznie, juz było w w/w okolicy kilkanaście wypadków i chyba 4 trupy, nie chce ogładać czychś wnętrzności, a obok doszczętnie rozwaloną R1. Edytowane 9 Września 2007 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Proste, ze sie pisze mimo, iz jestem przeciwnikiem "formalizowania" :PTylko szkoda, ze po natluczeniu prawie 4tys w 8 dni, glownie po drogach wegierskich, chorwackich oraz bosniackich, z czego 1/3 w deszczu, narazie nie chce mi sie wsiadac na motocykl ;P Edytowane 9 Września 2007 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Ech... Ludzie! Wiecie jakie to wkurw... jak na Trasie Siekierkowskiej czy Wisłostradzie do 3 w nocy napierdala się motocyklami po milion razy w tą i z powrotem, na dworze ciepełko, w chacie otwarte okno bo duszno.... Oszlaec mozna z Wami Nocni Warszawsy Terrorysci CBR :P Ale przynajmniej nie jest nudno ;) I tak przy okazji, jeździjcie z głową, bezpiecznie, juz było w w/w okolicy kilkanaście wypadków i chyba 4 trupy, nie chce ogładać czychś wnętrzności, a obok doszczętnie rozwaloną R1. Dlatego to jest terror a nie spacerek :) Proste, ze sie pisze mimo, iz jestem przeciwnikiem "formalizowania" :)Tylko szkoda, ze po natluczeniu prawie 4tys w 8 dni, glownie po drogach wegierskich, chorwackich oraz bosniackich, z czego 1/3 w deszczu, narazie nie chce mi sie wsiadac na motocykl ;P Foks, a kto tu mówi o formalizowaniu, słyszałeś kiedyś o uformionej "organizacji terrorystycznej"? ;) :clap: To będzie (przynajmniej na razie) grupa z krwi i kości nieformalna :) :cool: Edytowane 10 Września 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Lata ktoś? Pogoda w cyc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Z chęcią bym wyszedl dzisiaj ale moge dopiero od czwartku coś myśleć o lataniu :banghead: Jeszcze się jak co zgadamy :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ok, jakby co to jestem w 2oo od 20:00 do 21:00. Jak ktoś ma ochote to niech wali na kom. Numer jak w poście powyżej.Jazda! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Ok, jakby co to jestem w 2oo od 20:00 do 21:00. Jak ktoś ma ochote to niech wali na kom. Numer jak w poście powyżej.Jazda! :biggrin: ...... bylem w 2oo kole 19:00, pustki.... dopiero teraz przeczytałem posta :evil: polatałem troche na moto, pozałatwiałem kilka spraw... własnie... kiedy jakas ustawka CBR WNT???? bo tylko gadamy narazie :biggrin: BartZX coś tam wymyslił :icon_rolleyes: posprawdzać skrzynie :biggrin: PS. Plastiki polakierowane wreszcie??? :bigrazz: Edytowane 11 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 no niezła ekipemacie - tylko pamietajcie ze musi być Terror z Kulturką,bo tak to zaraz was obsmarują w gazetach i TV- Dawcy,sznurówki do kiery te sprawy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 no niezła ekipemacie - tylko pamietajcie ze musi być Terror z Kulturką,bo tak to zaraz was obsmarują w gazetach i TV- Dawcy,sznurówki do kiery te sprawypzdr hehno nie będziemy ludzi na przejściach rozjeżdżać ;) chyba że sami będa pod koła "wlatać" :flesje: PS. Patryk, a właściwie skąd ten Terror w nazwie???? :clap:, żeby grozą powiało??? BAD BOYS??? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 ...... bylem w 2oo kole 19:00, pustki.... dopiero teraz przeczytałem posta :bigrazz: polatałem troche na moto, pozałatwiałem kilka spraw... własnie... kiedy jakas ustawka CBR WNT???? bo tylko gadamy narazie ;) BartZX coś tam wymyslił :flesje: posprawdzać skrzynie :clap: PS. Plastiki polakierowane wreszcie??? :buttrock: O 20tej nie było lepiej, poza tym jakoś zimno się zrobiło. Poleciałem do Miłosnej i u kumpla na osiedlu zrobiłem terror, że aż niebiescy się pofatygowali :biggrin: Na to forum od BartaZX się nie zaloguję bo na dwa nie mam czasu, nie mówiąc o trzecim. Zresztą pomysł średni bo nic nie przeszkadza żeby pisać w tym temacie, a i inni CBRowcy będą mogli łatwiej dołączyć. P.S. Jeżdżę bez plastików. BTW, dziś około 14-tej wylatuję z KaZetem do Kazimierza na obiad i powrót do Wawy. Jak ktoś ma ochotę to jak zwykle na kom. Tempo dość szybkie więc na ociągaczy nie czekamy. no niezła ekipemacie - tylko pamietajcie ze musi być Terror z Kulturką,bo tak to zaraz was obsmarują w gazetach i TV- Dawcy,sznurówki do kiery te sprawypzdr eeee tam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Na to forum od BartaZX się nie zaloguję bo na dwa nie mam czasu, nie mówiąc o trzecim. Zresztą pomysł średni bo nic nie przeszkadza żeby pisać w tym temacie, a i inni CBRowcy będą mogli łatwiej dołączyć.Eee... jak sie zalogujesz to zobaczysz, ze w dziale WNT sa 2 fora: Ogólne i Ustawki.Banal, a jednak jakis pozadek moze byc z tymi ustawkami...no, ale skoro to i tak nie formalna grupa, to kit mi w oko i jak nic tam sie nie bedzie dziac, to wywale forumosa w pizzzzz...duuuu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dobra dosc gadania ! czwartek 13.09.2007 ustawka pod Pub 2oo (ul. Tunelowa 2) godzina 20,30 pogoda ma byc ok http://meteo.icm.edu.pl/ :buttrock: pisac kto bedzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dobra dosc gadania ! czwartek 13.09.2007 ustawka pod Pub 2oo (ul. Tunelowa 2) godzina 20,30pogoda ma byc ok http://meteo.icm.edu.pl/ :buttrock: pisac kto bedzie :crossy: Bardzo proszę Do uwidzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Eee... jak sie zalogujesz to zobaczysz, ze w dziale WNT sa 2 fora: Ogólne i Ustawki.Banal, a jednak jakis pozadek moze byc z tymi ustawkami...no, ale skoro to i tak nie formalna grupa, to kit mi w oko i jak nic tam sie nie bedzie dziac, to wywale forumosa w pizzzzz...duuuu :buttrock: mówiąc szczerze, to na jedno forum czasu za dużo nie mam :buttrock: i się mijam z ustawką, bo czegoś tam nieprzeczytałem... :crossy: szacun za dobre chęci :icon_razz: ale myślę, że pisanie w dwóch różnych miejscach mija się z celem :icon_mrgreen: Dobra dosc gadania !czwartek 13.09.2007 ustawka pod Pub 2oo (ul. Tunelowa 2)godzina 20,30pogoda ma byc ok http://meteo.icm.edu.pl/ :icon_razz: pisac kto bedzie :bigrazz: ja będę :crossy: ..... i tak planowałem w czwartek zawitać do 2oo :icon_razz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi