Skocz do zawartości

"CBR WARSAW NIGHT TERROR!!!"

patryk.cbr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ech... Ludzie! Wiecie jakie to wkurw... jak na Trasie Siekierkowskiej czy Wisłostradzie do 3 w nocy napierdala się motocyklami po milion razy w tą i z powrotem, na dworze ciepełko, w chacie otwarte okno bo duszno.... Oszlaec mozna z Wami Nocni Warszawsy Terrorysci CBR :biggrin:

Ale przynajmniej nie jest nudno :icon_mrgreen:

I tak przy okazji, jeździjcie z głową, bezpiecznie, juz było w w/w okolicy kilkanaście wypadków i chyba 4 trupy, nie chce ogładać czychś wnętrzności, a obok doszczętnie rozwaloną R1.

Edytowane przez Lukass

Proste, ze sie pisze mimo, iz jestem przeciwnikiem "formalizowania" :P

Tylko szkoda, ze po natluczeniu prawie 4tys w 8 dni, glownie po drogach wegierskich, chorwackich oraz bosniackich, z czego 1/3 w deszczu, narazie nie chce mi sie wsiadac na motocykl ;P

Edytowane przez foks

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Ech... Ludzie! Wiecie jakie to wkurw... jak na Trasie Siekierkowskiej czy Wisłostradzie do 3 w nocy napierdala się motocyklami po milion razy w tą i z powrotem, na dworze ciepełko, w chacie otwarte okno bo duszno.... Oszlaec mozna z Wami Nocni Warszawsy Terrorysci CBR :P

Ale przynajmniej nie jest nudno ;)

I tak przy okazji, jeździjcie z głową, bezpiecznie, juz było w w/w okolicy kilkanaście wypadków i chyba 4 trupy, nie chce ogładać czychś wnętrzności, a obok doszczętnie rozwaloną R1.

Dlatego to jest terror a nie spacerek :)

Proste, ze sie pisze mimo, iz jestem przeciwnikiem "formalizowania" :)

Tylko szkoda, ze po natluczeniu prawie 4tys w 8 dni, glownie po drogach wegierskich, chorwackich oraz bosniackich, z czego 1/3 w deszczu, narazie nie chce mi sie wsiadac na motocykl ;P

Foks, a kto tu mówi o formalizowaniu, słyszałeś kiedyś o uformionej "organizacji terrorystycznej"? ;) :clap:

To będzie (przynajmniej na razie) grupa z krwi i kości nieformalna :) :cool:

Edytowane przez patryk.cbr

Ok, jakby co to jestem w 2oo od 20:00 do 21:00. Jak ktoś ma ochote to niech wali na kom. Numer jak w poście powyżej.

Jazda! :biggrin:

...... bylem w 2oo kole 19:00, pustki.... dopiero teraz przeczytałem posta :evil: polatałem troche na moto, pozałatwiałem kilka spraw...

własnie... kiedy jakas ustawka CBR WNT???? bo tylko gadamy narazie :biggrin:

BartZX coś tam wymyslił :icon_rolleyes: posprawdzać skrzynie :biggrin:

PS. Plastiki polakierowane wreszcie??? :bigrazz:

Edytowane przez norbik

no niezła ekipemacie - tylko pamietajcie ze musi być Terror z Kulturką,bo tak to zaraz was obsmarują w gazetach i TV- Dawcy,sznurówki do kiery te sprawy

pzdr

heh

no nie będziemy ludzi na przejściach rozjeżdżać ;)

chyba że sami będa pod koła "wlatać" :flesje:

PS. Patryk, a właściwie skąd ten Terror w nazwie???? :clap:, żeby grozą powiało??? BAD BOYS??? hehehe

...... bylem w 2oo kole 19:00, pustki.... dopiero teraz przeczytałem posta :bigrazz: polatałem troche na moto, pozałatwiałem kilka spraw...

własnie... kiedy jakas ustawka CBR WNT???? bo tylko gadamy narazie ;)

BartZX coś tam wymyslił :flesje: posprawdzać skrzynie :clap:

PS. Plastiki polakierowane wreszcie??? :buttrock:

O 20tej nie było lepiej, poza tym jakoś zimno się zrobiło. Poleciałem do Miłosnej i u kumpla na osiedlu zrobiłem terror, że aż niebiescy się pofatygowali :biggrin:

Na to forum od BartaZX się nie zaloguję bo na dwa nie mam czasu, nie mówiąc o trzecim. Zresztą pomysł średni bo nic nie przeszkadza żeby pisać w tym temacie, a i inni CBRowcy będą mogli łatwiej dołączyć.

P.S. Jeżdżę bez plastików.

BTW, dziś około 14-tej wylatuję z KaZetem do Kazimierza na obiad i powrót do Wawy. Jak ktoś ma ochotę to jak zwykle na kom. Tempo dość szybkie więc na ociągaczy nie czekamy.

no niezła ekipemacie - tylko pamietajcie ze musi być Terror z Kulturką,bo tak to zaraz was obsmarują w gazetach i TV- Dawcy,sznurówki do kiery te sprawy

pzdr

eeee tam :biggrin:

Na to forum od BartaZX się nie zaloguję bo na dwa nie mam czasu, nie mówiąc o trzecim. Zresztą pomysł średni bo nic nie przeszkadza żeby pisać w tym temacie, a i inni CBRowcy będą mogli łatwiej dołączyć.

Eee... jak sie zalogujesz to zobaczysz, ze w dziale WNT sa 2 fora: Ogólne i Ustawki.

Banal, a jednak jakis pozadek moze byc z tymi ustawkami...

no, ale skoro to i tak nie formalna grupa, to kit mi w oko i jak nic tam sie nie bedzie dziac, to wywale forumosa w pizzzzz...duuuu :biggrin:

Eee... jak sie zalogujesz to zobaczysz, ze w dziale WNT sa 2 fora: Ogólne i Ustawki.

Banal, a jednak jakis pozadek moze byc z tymi ustawkami...

no, ale skoro to i tak nie formalna grupa, to kit mi w oko i jak nic tam sie nie bedzie dziac, to wywale forumosa w pizzzzz...duuuu :buttrock:

mówiąc szczerze, to na jedno forum czasu za dużo nie mam :buttrock: i się mijam z ustawką, bo czegoś tam nieprzeczytałem... :crossy:

szacun za dobre chęci :icon_razz: ale myślę, że pisanie w dwóch różnych miejscach mija się z celem :icon_mrgreen:

Dobra dosc gadania !

czwartek 13.09.2007 ustawka pod Pub 2oo (ul. Tunelowa 2)

godzina 20,30

pogoda ma byc ok http://meteo.icm.edu.pl/ :icon_razz:

pisac kto bedzie :bigrazz:

ja będę :crossy: ..... i tak planowałem w czwartek zawitać do 2oo :icon_razz: ;)