patryk.cbr Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 I jak tam plany? Pewnie udało Wam się już z 4 razy spotkać :D A CBR'a Patryka dalej nie opita :) ps: ja już dawno zamroziłem sprzęta, nie mam dla niego ubranka na zimę a nie chcę by zmarzł :( Już wiosna za pasem, najpierw opijemy, następnie... poprawimy, odchorujemy i latamy!!! (kolejność dowolna) :D witam wszystkichto moj 1 post na tym forum za tydzien juz przestane byc posiadaczem Yamahy yz125 i w ciagu najblizszych tyg mam nadzieje ze stane sie posiadaczem Hondy CBR600 Fi. Mam nadzieje ze uda mi sie kupic motorek w dobrym stanie i bedzie mi sluzyl dlugo a co najwazniejsze ze dam rade na niej smigacz po takiej przesiadce bo jakby nie patrzec jest spora roznica w mocy masie itd i od nastepnego sezonu bede mial przjemnosc od czasu do czasu jezdzic z wami ;) Pierwszy posta na forum i od razu we właściwym temacie! :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 czekam na foty z tej eskapady :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 łatwiej będzie wam teroryzować Warszawkę na hulajnogach,tylko nakleić stykery nocny W-wa nocny teror team Ktoś tu baaardzo pragnie zamieszkać w Warszawie ale... najpierw bada teren, czy ze swoją hulajnogą będzie tu pasował :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) To kiedy Panowie robimy jakąś ustawke na "dzienny" terror miasta :D bo pogoda zaczyna powoli dopisywać na dzienne przechadzki krajoznawcze ?? - ..chyba że ktoś kozak i pisze się na nocny :D Edytowane 10 Lutego 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No to może zaczniemy ten sezon nietypowo... bez maszyn ale za to przy szkle, bo jak zacznie pogoda dopisywać, to ja będę tankował tylko (no, prawie tylko) oktany do baku! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No to co z tym "hartowaniem", kiedy i gdzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie wiem jak inni ale ja dzisiaj swoją żyletke wietrzyłem :bigrazz: ..ale niestety sam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie wiem jak inni ale ja dzisiaj swoją żyletke wietrzyłem :wink: ..ale niestety sam :) nie sam :wink: ja też latałem, cebeerka pooddychała wszystkimi "4 garkami"...ale pewnie na ustawki trzeba będzie jeszcze poczekać... ale nie długo :bigrazz: już za chwileczkę...już za momencik... zacznie się kręcić :) :crossy: :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wczoraj 200km i 272km/h :) Niestety, musiałem w tym roku rozpocząć sezon wcześniej niż planowałem....z powodu Krzyśka Wydrzyckiego... W weekend jak będzie pogoda to może polatam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Niestety, musiałem w tym roku rozpocząć sezon wcześniej niż planowałem....z powodu Krzyśka Wydrzyckiego... Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Wczoraj 200km i 272km/h bigrazz.gif Ty to nigdy nie dorośniesz. Nie zdajesz sobie sprawy jakim jesteś zagrożeniem dla ludzi na drodze? A załóżmy, gdyby tutaj przechodziła Twoja matka! I co z tego, że matka siedzi z tyłu! :icon_razz::D:D:D:D:D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dlaczego? A co Ty w tym temcie z tą Cebulką robisz? :icon_biggrin: Bo moto trzymałem 200km od Wawy, a wybieram się na pogrzeb. Ty to nigdy nie dorośniesz. Nie zdajesz sobie sprawy jakim jesteś zagrożeniem dla ludzi na drodze? A załóżmy, gdyby tutaj przechodziła Twoja matka! I co z tego, że matka siedzi z tyłu! :wink::D:D:D:D:D Sympatyczny z Ciebie chłopak :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A co Ty w tym temcie z tą Cebulką robisz? :wink: A śledze ten temat jak sie umawiacie, żeby Was kiedys poscigać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Adasia to chyba na playstation pościgasz :D Bliżej by Ci było do naszych 0.6 :icon_biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Co z weekendem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi