krzywer Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 W razie W też się piszę. Tylko macie mi nie spie*dalać :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 No i gitara. to już jest kilku... :buttrock: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jeśli przyjmiecie kawasaki, to chętnie z wami polatam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Gadacie, a jeszcze nic nie ustaliliscie. Nawet terrorysta powinien byc zorganizowany. ;) Powodzenia. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Środa 30-06. 21 na Orlenie na Zaciszu na Radzymińskiej czy jakaś inna propozycja? :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jako miejsce spotkanie może być. Jaki kierunek potem? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Środa 30-06. 21 na Orlenie na Zaciszu na Radzymińskiej czy jakaś inna propozycja? :flesje: To co - aktualne to? Edytowane 30 Czerwca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Aktualne. Ja bedę z kolegą śmigał od 20 ale o 21 podjedziemy na Orlena. Aktualne. Ja bedę z kolegą śmigał od 20 ale o 21 podjedziemy na Orlena. Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Aktualne. Ja bedę z kolegą śmigał od 20 ale o 21 podjedziemy na Orlena. Aktualne. Ja bedę z kolegą śmigał od 20 ale o 21 podjedziemy na Orlena. W razie czego zostawcie jakiś mały marginesik 10-minutowy. Chodzi o tego orlena miedzy M1 a McDonaldem rozumiem? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No i tylko Krzywer przybył. Ale jakoś i we 3 daliśmy radę :biggrin: Dzisiaj Piątek więc też planowane jakieś latanko wieczorem. Pisze się ktoś? :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Chętnie. Gdzie i o której? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Przepraszam, ale muszę się wycofać gdyż jadę do szpitala. Ważna sprawa rodzinna... :-( Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A ja właśnie wróciłem z godzinnego latania. Ale zajebi ście przy takiej parówie w krótkim rekawku. Przy takiej ciepłej nocy może jakieś śmiganko koło północy? Bo ja się wybieram trochę powariować... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jakies konkrety? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster12 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Jakies konkrety? ja moge latac konkretnie kiedy dzisiaj jutro pojutrze piszcie smsa i sie ustawiamy 606198619 cbr 929 pisac bo latac sie chce!! nie zamulać ja moge latac konkretnie kiedy dzisiaj jutro pojutrze piszcie smsa i sie ustawiamy 606198619 cbr 929 pisac bo latac sie chce!! nie zamulać albo piszcie na e-maila [email protected] zawsze dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi