blazej33 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jak będzie wypad na jakieś winkle to też sie piszę :crossy: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Tośmy się nie dogadali. Byłem pewien że chodzi o Piątek lub Sobotę o których mowa wcześniej. Chwilowo mam jeszcze moto rozebrane, ale myślę że jutro dokończę robotę więc jak nie będzie padało to można coś pomyśleć teraz w czasie długiego weekendu. :crossy: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jest ktoś chętny dzisiaj na terror ;-) Przy sobocie o ile pogoda nie popsuje planów to trzeba się będzie trochę powściekać od świateł do świateł. Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jest ktoś chętny dzisiaj na terror ;-) Przy sobocie o ile pogoda nie popsuje planów to trzeba się będzie trochę powściekać od świateł do świateł. Ja bym chętnie polatał, ale gdzieś dalej na cały dzień mazury , albo nad morze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Miło widzieć, że mój wątek CBR WNT żyje i rozwija się. Od jego założenia wiele się u mnie zmieniło... Chwilowo nie mam maszyny i nie mogę z Wami latać po rozświetlonych blaskiem nocnych latarni winklach naszej stolicy :( Mam jednak nadzieję, że już niebawem do Was dołączę! Pozdrowienia dla sióstr i braci z CBR WNT!!! i... do zobaczenia. :buttrock: Edytowane 25 Czerwca 2010 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 słabo się rozwija a szkoda-co miesiąc jeden wpis:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A szkoda. Powinno się ustalić jakiś stały dzień tygodnia. Zebrać ze 20 maszyn i wtedy dać siebie usłyszeć :biggrin: :buttrock: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 A szkoda. Powinno się ustalić jakiś stały dzień tygodnia. Zebrać ze 20 maszyn i wtedy dać siebie usłyszeć :biggrin: :buttrock: Ja zawsze chętnie-ale chyba nie masz CBR-ki sądząc po opisie w ava. na mój nie patrz-mam laleczke 954:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ale o ile dobrze czytałem na początku to nie jest to sztywna reguła :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Chyba nie, tym bardziej że nie ma więcej zainteresowanych poza nami jak widzę:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 z braku chętnych najczęściej sam robie WNT RR po centrum na winklach :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 to dawaj wchodzimy z reaktywacją:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Widze ze tez jestes z Zabek. To daj znac kiedy to nie ma problemu :bigrazz: Widze ze tez jestes z Zabek. To daj znac kiedy to nie ma problemu :bigrazz: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 a ja to od gorszej matki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 a ja to od gorszej matki?? młodsze koleżanki mojej Frani mile widziane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi