celer Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 no, ja rowniez sie pisze na cos takiego. mam nadzieje ze pogoda w weekend bedzie spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 I co??? Pogoda marna, całe szczęście, że mi się nie nudzi bo jestem na wykładach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) I co??? Pogoda marna, całe szczęście, że mi się nie nudzi bo jestem na wykładach :banghead: To tak jak ja, ale... po wykładach miałem zamiar polatać a tu nic z tego :notworthy: Edytowane 30 Marca 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 siema :cool: widzę że nikt nie miał czasu zaaranżować ustawki, i latanie było w mniejszych grupach :crossy: w niedziele motocyklistów było więcej niż puszkarzy :bigrazz: PS. Patryk, jak się podczepiłem do twojego "tysiąca" ;) to zgubiłem znajomych na wisłostradzie :) (na szczęści był to już powrót z małej wycieczki do okoła Warszawy). PS2. ... i mam nadzieję że się jakoś ustawimy większa grupą na śmiganie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wczoraj nawinąłem 134 km po stolicy.P.S. Norbik, gratuluję spostrzegawczości :) Myślałem, że to jakiś puszkarz na mnie trąbi, bo mu ciśnienie skacze, że musi stać w korku ale na szczęście, to był Twój klakson :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ale tu cisza... Wszyscy na mieście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) gdzie serwisujecie swoje Hondy? mam drobny problem, bo wczesniej serwisowalem u Szybkiego w Falenicy (http://warszawa.motomapka.info/index.php?action=details&id=29) a teraz on zwinal interes. I po tej stronie wisly ciezko cos znalezc. help. Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryn Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 bardzo dobry mechanik w Otwocku 607361158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Ktos z was wybiera sie na rozpoczecie sezonu na bemowie w sobote?Moze jakies wspolne spotkanie? Pozdr. Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a nie będzie padać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a nie będzie padać? no chyba że będzie lało ale nadal jest nadzieja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jak będzie lało, to i tak będę ale bez cebry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bez cebry to się da, bo na wodzie jakoś kiepsko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 otwarcie sezonu dosyc mokre no ale dzisiaj pogoda juz lepsza. planujecie jakies wieczorne latanie w tym tygodniu? wreszcie odebralem w piatek moto z serwisu i musze nadrobic stracony czas. dzisiaj mam tez w planach pare km po wawie. fajnie by bylo polatac jakas wieksza grupa. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dziś odpadam, ale koło czwartku-piątku się dołączę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi