Wiśl@k Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dwóch kolegów miało tego Keewaya prosto z salonu. Jeden ma go do dzis. 1.) nie chciały odpalać,2.) plastiki się łamia ( koledze przy 70 km/h przedni blotnik wystrzelił w kosmos ), nie mówiąc o zaczepach itd,3.) jeden włożył teraz w niego cały nowy silnik i nie jeździ bo coś sie zesrało Jeżeli powyższe argumenty Cie nie odstraszają - bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 pieprzysz troszke Wislak.Kumpel ma juz 1,5 roku keewaya hurricane przejechane 13 tys i nic z nim nie robil.Silnik dalej jak noweczka chodzi (docieral 1500km)Poza spalonym przerywaczem od kierunkow i zlamanego blotnika z przodu od wywrotki nic mu sie nie dzieje.A skuterek ten nie ma latwego zycia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 mowa jest o MATRIX-ie a hurricane zeczywiscie sa spoko matrixa widziałem z bliska ale nie miałem przyjemnosci jezdzic nim wyglada jak z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 pieprzysz troszke Wislak.Kumpel ma juz 1,5 roku keewaya hurricane przejechane 13 tys i nic z nim nie robil.Silnik dalej jak noweczka chodzi (docieral 1500km)Poza spalonym przerywaczem od kierunkow i zlamanego blotnika z przodu od wywrotki nic mu sie nie dzieje.A skuterek ten nie ma latwego zycia. Pozdro Nie pieprze. Wiem jak jeżdżą/jeździły akurat te 2 egzemplarze. Może jakieś niefortunne akurat modele czy coś, ale mnie przeżycia kumpli troszke od nich odstraszyły. Albo to Twój kumpel sfarcił i trafił na jakiegoś dobrego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 moim zdaniem to lepiej jak byś sobie kupił skuter używany z najwyższej pulki no i przy okazji nie będzisz tak stratny niż przy wyjeździe z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jesli tak naprawde zależy ci na tej nówce, to bierz te które ci radziłem na poczatku CPI albo TGB to nie są złe firmy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Do 6000zł polecam Keeway-a F-ACT-a (ulepszona wersja focusa) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 jednak pozostane przy keeway'u matrixie sport :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To ja ci z mojej storny tylko zycze szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 wbrew pozorom za 6000zl mozna dostac ladna, mloda uzywke np Aeroxe, dosyc dlugo mozna sie nim cieszyc. no i jedzie a nie wlecze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 jednak pozostane przy keeway'u matrixie sport :biggrin: Na Twoim miejscu rozważył bym produkt firmy Kymco - Super 9. Miałem taki, zrobiłem nim sporo kilometrów bez żadnych awarii, niezłe osiągi, fajnie wygląda - to jednak zależy od gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi