Greedo Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ale coś mi się tak wydaje, że nie zmniejszyła się przez to Twoja prędkość przelotowa :) zgadzam się w 100% :icon_razz: Słuchajta, zróbmy w czwartek może spotkanie w 2oo, ma być w cipkę pogoda :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Słuchajta, zróbmy w czwartek może spotkanie w 2oo, ma być w cipkę pogoda :crossy: mi pasi :icon_razz: bedę na bike"u.... jeśli pogoda bedzie w............. ..."deche" :)....... oczywiściereszta - określać się - bo czasu niewiele :)proponuję... hmm godz. 18:00, ale o innej porze nie powinno być problemu ??? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Słuchajta, zróbmy w czwartek może spotkanie w 2oo, ma być w cipkę pogoda :icon_razz:Hehe, miałem dzisiaj to samo zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ja bym tez z chęcią wpadł, poznać ludzi "na żywo" a nie tylko z forum :icon_razz:jak pogoda będzie do luftu to pewnie będę puszką, ale chyba mi jej nie "przerobią" na 2oo po knajpą ;-) Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Słuchajta, zróbmy w czwartek może spotkanie w 2oo, ma być w cipkę pogoda :biggrin:Może i ja sie pojawie :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 a co Gridosławie? przykro Ci, że piątkowa imprezka Cię ominęła? :icon_razz: wstępnie się piszę, chyba że mnie nie chcecie :icon_razz: p.s. fajna praca... przyszłam sobie, okazuje się, że nic dla mnie nie ma do roboty, a itak wszyscy na dzień dobry przeglądają net :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 a p.s. fajna praca... przyszłam sobie, okazuje się, że nic dla mnie nie ma do roboty, a itak wszyscy na dzień dobry przeglądają net :biggrin: Skąd ja to znam :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 p.s. fajna praca... przyszłam sobie, okazuje się, że nic dla mnie nie ma do roboty, a itak wszyscy na dzień dobry przeglądają net :icon_mrgreen: A to nie wszędzie tak jest ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A to nie wszędzie tak jest ? :icon_mrgreen:biorąc pod uwagę ilość osób zalogownych na forum o tej pięknej godzinie, to chyba faktycznie wszędzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A to nie wszędzie tak jest ? :icon_mrgreen: Jak to wszędzie? Ja od 9.00 sumiennie pracuję :icon_mrgreen: Czwartek 18.00 - brzmi okej ! BTW trzeba mieć twardą dupe. Dopóki śnieg nie spadnie jest git :icon_mrgreen: PzdrKarola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak to wszędzie? Ja od 9.00 sumiennie pracuję :icon_mrgreen: a ładnie to tak kłamać na forum? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak to wszędzie? Ja od 9.00 sumiennie pracuję :icon_mrgreen: Ja tam już od 8:00 sumiennie pracuję, na szczęście za dżwiami zamkniętymi na zamek szyfrowy, więc nikt mi w monitor nie zagląda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja tam już od 8:00 sumiennie pracuję, na szczęście za dżwiami zamkniętymi na zamek szyfrowy, więc nikt mi w monitor nie zagląda :icon_mrgreen: drzwi na zamek szyfrowy? a masz też strażnika i mundurek w paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 drzwi na zamek szyfrowy? a masz też strażnika i mundurek w paski?ale przepustkę na jutro już dostałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 to teraz wszyscy będą dla Ciebie nadzwyczaj mili, bo nie wiadomo za co tam siedzisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi