Skocz do zawartości

potrzebuje namiarów (Lublin i okolice)

GohA;)
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje namiarów na jakiś serwis albo konkretną osobe, chodzi mi dokładnie o regulacje zaworów i wymianę uszczelniaczy w amortyzatorach z przodu. Zależy mi aby to zrobić w miarę szybko i tanio (niestety w ogóle nie orientuje sie w cenach tego typu usług). POMOCY!!!

Edytowane przez GohA;)

Pierwszego nie polecam z doswiadczen kolegi. Strasznie sie wywyzszaja bo maja niby najlepsza opinie ale przewalaja na cenach i czasie ze nie wiem.

Motopasji raczej tez nie polecam ale to juz tylko z opowiesci znajomych i z tego co tu i tam przeczytalem kiedys.

Co do sokola sie nie wypowiem bo nie wiem.

Dobre opinie slyszalem natomiast o darmocie ale tylko slyszalem wiec tez nic nie mowie ;)

Z zaworkami to najlepiej chyba do serwisu bo co do uszczelniaczy to sam bym mogl ci zrobic za przyslowiowa flaszeczke :wink: tylko u mnie to roznie z czasem bywa i trzebaby bylo sie dokladnie umawiac.

Mam namiar do mechanika z Harleya.

Spoko gość. Jak chcesz namiar to zostaw mi info na PW lub na gg.

NMR skasuje Cię niemiłosiernie.

W Suzuki będziesz czekał w nieskończonosc, bo są zawaleni robotą.

Ostatneigo linku nie znam, a nie chce mi się otweirać ;)

ta skora sie ceni zajebiscie ale też jest zajebisty ;) coś za coś

Dobrze wiedzieć ;)

Przypomniało mi się, ze mam tez namiar do mechanika - gaźnikowca. Naprawdę super. Gość zajmuje się gaźnikami motocyklowymi i samochodowymi od ponad 30lat. Jak ktoś zainteresowany to tak jak wcześniej- PW lub gg :P

Pozdrawiam

ta skora sie ceni zajebiscie ale też jest zajebisty coś za coś

Zajebisty?? no moze ale z mojego a raczej kolegi doswiadczenia to nie do konca. Jak kazdy mechanior raz sie uda zajebiscie innym rezem polegnie . Oczywiscie do drugiego zaden z takiego serwisu sie nie przyzna zwalajac wine na co innego i naciagajac na kolejne koszty :biggrin: niestety tak juz jest w polsce i chyba nie tylko. Dlatego wychodze z zalozenia co moge zrobic sam to robie i jak do tej pory moje moto serwisu nie widzialo na szczescie

Dobrze wiedzieć ;)

Przypomniało mi się, ze mam tez namiar do mechanika - gaźnikowca. Naprawdę super. Gość zajmuje się gaźnikami motocyklowymi i samochodowymi od ponad 30lat. Jak ktoś zainteresowany to tak jak wcześniej- PW lub gg :P

Pozdrawiam

mam pytanie czy ten gaźnikowiec dał by rade wyregulować zawory i mniej więcej ile by to kosztowało;) pozdrawiam