Budzik-WGR Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam! Od pewnego czasu (kilka dni) zacząłem sie niepokoic o moją kawe poniewaz cos cyka przy przyśpieszaniu. Nie jest to uciazliwe ani glosne,ale slychac. Napewno pochodzi z silnika poniewaz na zgaszonym podczas jazdy nic nie slychac. Co to moze byc, obawiam sie ze cos moze powaznego. Pozdrawiam i z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Chyba o regulacji przypominają zawory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 W sumie tez mi sie tak wydawalo, ale jeszcze niech sie ktos wypowie kto ma pojecie wieksze odemnie :). Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 jak tylko przy przyśpieszaniu to kolektory nieszczelne.. wiem z doświadczeń z ost. tygodni :Dweź no odpal i postaw na stopce.. potem ostrożnie przykładaj ręce naokoło kolektorów.. jak są przedmuchy to je na pewno poczujesz... ew. owiń na łączeniach szmatkami i jak będzie cisza to już wiadomo że to przedmuchy ;)powodzenia, HAWK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jeżeli nie sprawdzałeś to jak najszybciej sprawdź te zawory, bo jak pojeździsz jeszcze trochę to może wałek się uszkodzić, albo szklanki wybić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale podejrzewam ze to kolektory bo tak sie sklada jak pisalem lysemu na pw ze ostatnio urwalo mi sie mocowanie wydechu no i trzymal sie tylko na kolektorach i od tamtej pory to jest wiec mozliwe ze nieszczelnosc. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi