Skocz do zawartości

cbr929rr vs yzfr1

Rekomendowane odpowiedzi

pozdro motocyklisci pytanko do was mam cbr600f2 lecz chce zamienic na cos wiekszego i mlodszego mysle o cbr929rr vs yzfr1 2001prosze napiszcie co wiecie o tych modelach bo nie wiem ktory wybrac java script:emoticon(':buttrock:', 'smid_7')

:crossy:dzieki pozdrawiam

Ja powiem tak .... miałem okazje jechać R1 i 929. o R1 powiem tyle, że zapie**ala.... troche gazu i moto na gumie... ogulnie jesli chodzi o prowadzenie to dziecinnie prosta sprawa.. moto samo jezdzi .... 929 .. tez zapie**ala... ale to nie to samo co R1 .... choc HONDA to tez naprawde super sprzet no i gabaretowo troszkę większy od R1. Ogulnie R1 troszkę mocniejsza ...ziałbym, że bardziej extremalna...

blackmirror46 napisał:

pozdro motocyklisci pytanko do was mam cbr600f2 lecz chce zamienic na cos wiekszego i mlodszego mysle o cbr929rr vs yzfr1 2001prosze napiszcie co wiecie o tych modelach bo nie wiem ktory wybrac java script:emoticon(':icon_mrgreen:', 'smid_7')

:crossy:dzieki pozdrawiam

Spędź trochę czasu w archiwum i pobaw się wyszukiwarką. Na forum jest/był ktoś taki jak An!tek. Ujeżdżał obydwa sprzęty w tym samym czasie. Pisał o porównaniu chyba ze 3 razy aż go nerw trącił i przestał :crossy:

Od dłuższego czasu się nie udziela więc tu raczej nie odpowie.

Poszukaj (mi się nie chce :icon_biggrin: ) bo warto. Wiedział o czym pisał.

Powodzenia

skoal napisał:

macie Wy geje jedne... znalazlem...

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...6215&hl=cbr+929

A tutaj jakis chwalipieta chwali sie swoja cbr 929 hehe

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...6239&hl=cbr+929

sorki co do geja to nie w ta strone ps dzeki za linki

Petereq napisał:

z powyzszych linkow mozna wyczytac tylko tyle aby brac R1 ( tak ja zrozumialem) Podobno mniej pali niz 929 , lepiej skreca , jedynie ejst mniej wygodna dla pasazera ( jakos damy rade to zrekompensowac )

to fakt z tylu siedzi sie jak na katapulcie,ja przy hamowaniu zapieralem sie rekoma o bak i nadgarsti bola zaj....

• 1 rok później...
  Vector napisał:

Kolejny temat w stylu "je**anie kotka za pomocą młotka" :banghead:

heh ostatnio ten dział przekształcił sie w kącik: "drogie brawo- co wybrać co? co powiecie na temat tego ogłoszenia?"... w zasadzie innych tematów praktycznie nie ma. :banghead:

blackmirror46 napisał:

:icon_biggrin: wybralem r1 99 pozdrawiam

wiecej opinji wystawie w polowie sezonu

dobre rady mile widziane pozdrrrrooooo :flesje:

wow . ale szybko się zdecydowałeś (temat sprzed dwóch lat :biggrin: ) ale i tak gratulacje

• 6 miesięcy temu...

Witam

Co może oznaczać brzęczenie w lewym cylindrze, pojawia się od razu po uruchomienie i nie znika po rozgrzaniu silnika a wręcz zwiększa się wraz ze wzrostem obrotów. Czy może to być objaw dużych luzów zaworowych? Czy może jest to związane z hydropopychaczem, czy ta usterka ma duży wpływ na silnik i motocykl. Do mechanika mogę oddać R1 dopiero za kilka miesięcy, względy finansowe niestety :icon_rolleyes: