monter Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam Mam pytanie, na allegro pewien pan z siedlec oferuje k-750 opłacone i przygotowane do rejestracji. Moto jest w cenie 3000zł to dużo czy mało za sprzęt gotowy do rejestracji? (oczywiście sprzęt do remontu).W poście dotyczącym posiadaczy rusków wyczytałem że pewien forumowicz kupił znacznie taniej ale nie wiem czy z papierami gotowymi do rejestracji czy nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brud Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Cena minimalna jest ustawiona na 3000zł http://moto.allegro.pl/item229380120_k_750..._oryginale.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brud Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mysle ze cena nie jest wysoka.Byle by nieokazalo sie ze to jakas podpucha bo slyszalem ze ktos z siedlc ostro w ch... tnie a masz kawalek drogi do przejechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) monter - jeśli trafiłeś na forum na lepszą ofertę to chyba trudno było nie dostrzec w postach wątku Siedlec . W prawdzie to wydaje się nie najgorsza oferta ale miej świadomość ze kupujesz sprzęt nie do remontu a do całkowitej odbudowy . Przyjmując ze cena papieru do ruska osiąga 2000zł (chyba ze skorzystasz z tematu granata) to ten złom ma kosztować 1000zł. Wtedy jest okej . Możesz przyjąć ze doprowadzenie moto do stanu używalności może kosztować cię drugie tyle . Ale jeśli usłyszysz ze papiery gość dośle ,sa rosyjskie i już-już za chwilkę gość ma z nich zrobić polskie albo cokolwiek będzie nie tak ,to znaczy ze kupujesz sam złom za 3000 . Decyzja należy do ciebie . Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) U tego gościa kupowałem, w standardzie masz kwity oclone przygotowane do rejestracji, Ja nie miałem żadnych problerów (w jakimś to poście opisywałem co dostałem), co do maszyny to będzie przypuszczalnie do remontu całkowitego podchodzący pewnie do małej odbudowy. Decyzja należy do ciebie, a zoriętuj się jak tam w twoim urzędzie z opłatami za pierwszą rejestrację w kraju sprzęta z poza UE.A i taniej wychodzi przewóz sprzęta we własnym zakresie. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez motozgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 motozgrzyt- a jak sie gosc nazywa ?:) tyle nie mow, ze z ul. narutowicza... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Mi tam trasa nie straszna, chociaż do Siedlec kawałek...jednak z drugiej strony jak macie coś konkretnego w podobnej kasie to dajcie znać.... :icon_twisted: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez monter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) motozgrzyt- a jak sie gosc nazywa ?smile.gif tyle nie mow, ze z ul. narutowicza... Goska Gosiu wedle życzenia. Facet nazywa sie chyba Marcin albo Michał Nowicki ul. Domaniecka Siedlce. O ile pamiętam jak tam byłem to ma warsztat samochodowy. Tyle pamiętam z przed 2 lat :clap: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez motozgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Może ma ktoś na sprzedaż wózek do kaśki?? Bo bardzo potrzebuje a niektórzy sypią cenamy z kosmosu np. Russian boxers za dziurawy chce 500 zł a za dobry nawet do 1500 zł.. na allegro nie widziałem ostatnio:( a potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi