milosz-RR Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Za brak kat. jest na bank 300 zł :lalag: No to gratulacje - fajne moto :DZa brak kat. owszem 300 , ale za brak prawka 500 :biggrin: :icon_mrgreen: Niema co stunter pelna geba :D Edytowane 2 Września 2007 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychciu Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 małolat zagraża zyciu innych użytkowników dróg a pózniej wszyscy najeżdzaja na nas wszystkich motocyklistów że jestesmyt szaleni nie rozwazni moim zdaniem troche to jest zaduze na niego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 małolat zagraża zyciu innych użytkowników dróg a pózniej wszyscy najeżdzaja na nas wszystkich motocyklistów że jestesmyt szaleni nie rozwazni moim zdaniem troche to jest zaduze na niego :cool:Wesssss przestan :flesje:. Tez sobie taki kup zamiast zalowac innym. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 A ja mu gratuluję sprzętu............i odwagi :flesje: ostatnio miałem okazję przejechać się na 120 konnej maszynie...jednak odmówiłem bo mam za małe doświadczenie:) jak narazie mój GS mi starcza :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychciu Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Wesssss przestan :icon_twisted:. Tez sobie taki kup zamiast zalowac innym.ja mam gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 siemakupiłem sobie nowe moto:)jest to YAMAHA YZF 750 z 95roku....moto bardzo mocne, i mam pytanie ile powinna ciągnąć na 1 na orginlanych przełożeniach? Koles mi powiedział że zrobił mu troche na moc... ale na 1 biegu ma ok 120 km/h....jaki jest v-max takich motorów?? bo nie zamierzem go sprawdzac ale wiedziec nie zawadzi.niedługo wrzucę zdjęcia motorku, aha- moto jest dużo za mocne jak narazie:) yamahy dobre motorki uważaj jak śmigasz szerokości i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi