qurim Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Czy ktos wie o jakimkolwiek zlocie w II polowie wrzesnia? Obojetne gdzie byle impreza byla. W polowie 09. bede dopiero w PL i chialem sie wyszalec. Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Śledź dział o Zlotach, co chwilę pojawia się nowy temat o jakiejś imprezie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Czy ktos wie o jakimkolwiek zlocie w II polowie wrzesnia? Obojetne gdzie byle impreza byla. W polowie 09. bede dopiero w PL i chialem sie wyszalec. Pozdro.Borki, Panie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 kunniów 16 wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 kunniów 16 wrzesientego raczej pełnowymiarowym zlotem nazwać nie można, bo balangi z % raczej nie będzie, no chyba że za tych co polegli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tego raczej pełnowymiarowym zlotem nazwać nie można, bo balangi z % raczej nie będzie, no chyba że za tych co polegli TY jedziesz z kimś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) TY jedziesz z kimś 3nie rozumiem.chodzi Ci czy mam wolne miejsce na moto? jesli tak, to nie mam wolnego miejsca Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tu jest o zlotach itp. sporo http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 3 sie niechcąco wcisło chodziło o miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 3 sie niechcąco wcisło chodziło o miejsce Spoko ale jak już pisałem, na to miejsce są przynajmniej 3 osoby chętne z rodziny (2 kuzynów i siostra) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zapraszamy na nasz II zlot i postaramy się by był on jeszcze lepszy niż ten pierwszy.I dlatego specjalnie dla Was35200 Wat nagłośnienia na wielkiej scenie , profesjonalne oświetlenie i lasery.Młode polskie kapele , tworzące prawdziwie zlotowy klimat.Możliwość spania na sali oraz pole namiotowe.Zaplecze gastronomiczne , automaty siłowe , dwa telebimy wyświetlające filmy i zdjęcia .A ponad to wiele konkursów i niespodzianek Akcja " Motocykliści to dawcy...honorowi krwi "chcemy zebrać jak najwięcej krwi grupy "0" oraz każdej innej.więcej info na stronie www.iskraskalmierzyce.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi