pioter_gpz Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Testy kat. A+B zaliczone! Dzis mialem egzamin :notworthy: Na poczatku stres, niezla pompa... a pozniej to juz bylo spokojnie i bez stresu. Przyznam popelnilem 1 blad ale to w kat. B :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 a ja dzis mialam 3 jazde po miescie- trasa moto plus 1/2 drogi powrotnej do domu. trasa motocyklowa- 0 bledow :icon_question: chodz tyle dobrego (: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja też robiłem prawko w wirażu i powiem tak ten ich tajfun to totalny złom ale ten na egzaminie jest jeszcze gorszy;/ totalny wrak. Nawet biegi trzeba cały czas trzymać nogą bo wyskakują, a kierownica tylko w niewielkim stopniu ma wpływ na kierunek jazdy taki sprzęt na drodze to zagrożenie nie tylko dla kierowcy. A i jak będziesz miała kiedyś jazdę to pozdrów Artura Króla od tomka i powiedz ze kiedyś zajadę motorek pokazać ;p Życzę zdania egzaminu ja jeszcze nie zdałaś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 I? Zdane czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 U mnie egzamin praktyczny dopiero 23 listopada :/ Mam nadzieje ze sniegu jeszcze nie bedzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 .. granat jeszcze nie- dopiero dzisiaj zaplacilam za caly kurs- za jakies 2 dni robie egazmin wew. teoretyczny i moge zapisac sie na ten.. ee wlasciwy :D niestety robie 2 kategorie :) tak to bym juz daaawno zapomniala o tej calej szopce.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 to wy się spieszcie bo niedługo śniegi spadną nie wiem jak tam u was na dole polski ale w takim szczecinie jak tylko spadną śniegi to juz koniec egzaminów na kategorię "A", bynajmniej tak było parę lat temu jak zdawałem potem trzeba było długo czekać aż się zrobi odpowiednia pogoda bo egzaminatorzy się nie kwapili :/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 ja słyszałem historie ze jeden gość zdawał egzamin przed samymi świętami Bożego Narodzenia i mimo wielu błędów zdał. Podobno za odwagę bo temperatura była koło 0. Ile w tym prawdy nie wiem ale mam nadzieje ze to prawda. Jeszcze raz życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ja zdawałem na motor i samochód późnym listopadem. Czyli zimno jak cholera. Z grupy 9-u motocyklistów co zdawło na motor to tylko ja wyjechałem z placu na miasto i zdałem, reszta nie. :cool: W trakcie powrotu do domu spadł śnieg, czyli jednym słowem zdałem w ostatnim terminie.Koledzy i koleżanik dacie rady. A potem tylko jazda. Ja po odebraniu prawka odrazu wskoczyłem na motor i rundka po mieście, to nic że był to koniec grudnia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 jak leci zdawacze? Ktos kogos rozjechał?czy raczej nieciekawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ..biale g. za oknem.. :lapad: nic z tego w tym roku juz nie dam rady- chyba ze zrobi sie 20stopni w cieniu :buttrock: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 u mnie naszczescie jeszcze nie ma sniegu! jutro egzamin!!!! ale jaka masakra! dzis bylem w lozmy... rany 3 gosci na 4? tylko tylu przy mnie zdawalo, owalilo, ale jak owalilo :D jeden nie zdazyl ruszyc i oblał!... bo nie zakcentowal upewnienia, i nie upewnil sie (skret glowa) ... ruszal z pod garazy i nawet na plac bedak nie wjechal. Drugi to jakis upraciuch :) (chyba byl cholernie zestresowany) egzaminator mu tlumaczy jak ma zrobic a on dalej swoje i nie tak. A dwoch miasto oblalo, ale nie wiem juz na czym. Jutro mam dwie kategornie, najbardziej mi zalezy na A zeby to jeszcze w tym roku zaliczyc. Wypluc to, ale jak walne gafe i spieprze to sie zdenerwuje :bigrazz: Trzymac kciuki :notworthy: :wink: Jutro napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witaj i bez nerwic: " jak walne gafe i spieprze to sie zdenerwuje ..."Proponuję wyjechać z parkingu na tylnym a potem to samo poleci :) Facet, który razem ze mną kiedyś zdawał na B przyjeżdżał swoim samochodzikiem .... :lalag: PosdrufkiK54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No i jak Pioter??????OK????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) No i jak Pioter??????OK????? OK !!!!! Zdałem A i B :P :P :P Pozniej cos dopisze, teraz tak na szybkiego i lece na urodziny :) Edytowane 23 Listopada 2007 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi