michalwariat Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nazbierałem troche kasy i wkoncu moge poszukać nowego moto. Zastanawiałem się nad tym http://allegro.pl/item229281846_honda_cbr_125_r.html ale nie wiem czy ta ,,blokada" w opisie to jest tak seryjnie czy normalny wałek zeby wytłumaczyć mankament silnika.z gory dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) jak dla mnie- podejżana ta "blokada", bo jak już by blokowali to na wszystkich biegach v-max by było to samo, albo na 5 na pewno mniej niż na 6-podejżany cały motorek, bo połówka kierownicy na foto jakąś srebrzanką malowana (najwyraźniej była wygięta i prostowana, bo w tak nowym motorku nie ma chu** żeby rdzewiało samo z siebie), pompa pęknięta, podnóżek i lusterko są ułamane z prawej strony moto, a plastiki popękane z lewej.. jak to wytłumaczysz, że przy "małej przewrotce" obie strony się uszkodziły? nie wiadomo też czy silnik nie dostał po dupie przy glebie, bo mógł chodzić na boku... achh.. i ten tłumik od plastika conajmniej 600.. miodzio ;) :biggrin: nie ma to jak "mocny tuning" ogólnie cbr'ka wygląda na zakatowaną i niedbaną... w ogóle dla mnie cały sprzęt podejżany i lepiej poszukaj starszego o rok, ale z oryg. lakierem i bez gleby :biggrin: Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 cena jest bardzo niska, napewno coś jest nie tak... nie radze się nad tym nawet zastanawiać, a najlepsza ta blokada, pewnie nie ma siły ciągnąc na 6 i on to nazwał blokadą... :icon_exclaim:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A może ktoś zmienił przełożenie w tej cbr i niema już siły jechac na 6 biegu i predkość spada. Co do samego motocykla to pamietaj. Co tanie to drogie.Cena niższa niż rynkowa. A nikt sprawnego motocykla za free nie oddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 dzięki za rady tą cbr musze wywalic z mojej listy motorkow ktore mnie interesują. jeszcze tylko jedno male pytanko i z gory przepraszam za malego ,,off-topa" Co myslicie o tej marce i ogolnie o tym moto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M513808 wyglada na bardzo zadbanego. jednak bardzo maly v-max nak na 125ccm kto z was mial lub slyszal o takim? Czy dlatego tak malo leci bo zablokowany? 4t wiec bedzie mysle bezawaryjny i malo pali a o to mi chodzi bo mam 16 lat chodze do szkoly i nie mam kasy na utrzymanie 2t (od rodzicow nie dostaje;)) a smigam dosc czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie miałem doczynienia z tym moto. Ale ogułem wyglada OK. Sprawdz dostępność takich cześci jak naped klocki itd. Co do vmax to raczej norma przy 125 4t. One tak srednio do 120 jezdza. Jeżeli chcesz szybciej kup 125 2t.Jeszce dodam że wygląda na to że był malowany. Niema zadnej naklejki na baku itd.Sprawdziłem dostepność części napęd masz od reki w larsonie . filtr oleju ( widac że pasuja np od dr125) także od reki za grosze .klocki też sa. Wiec chyba nawet warto . Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez krzychu-985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janciu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Mam takie pytanko. Chce sobie kupic wlasnie cbr 125. Czy moge zdjac z niego blokade majac tylko karte motorowerowa i jezdzic na tym legalnie bez zadnych obaw ze jezeli policja mnie zlapie to dostane jakis wysoki mandat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Mam takie pytanko. Chce sobie kupic wlasnie cbr 125. Czy moge zdjac z niego blokade majac tylko karte motorowerowa i jezdzic na tym legalnie bez zadnych obaw ze jezeli policja mnie zlapie to dostane jakis wysoki mandat? To jest 125... czyli legalnie nie możesz jeździć na karte ale nie ten dział do takich pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi