Piteros1 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 witam w koncu znalazlem jakies normalne forum ktore nie jest tylko o komarach i mz-tach kupilem sobie yamahe tdr 125 bez iskry mechanik stwierdzil ze trzeba wymieniec modul a ja nigdzie go nie moge znalesc w salonie kosztuje 1500zl :) a ja za motor dalem 2150 zl pomozcie moze ktos z tad ma taki modul ??? albo wie kto ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 luknij na allegro tam są części :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 na allegro to juz wszystkich obdzwonilem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wiem ze w wawie jest koles ktory ci wszystko zrobi i modul bo mi robil. swietny mechanik. to czego szukasz to da sie dostac i zrobic tylko musisz szukac i patrz w dt 125 tych nowszych bo to ma ten sam silnik. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witam w koncu znalazlem jakies normalne forum ktore nie jest tylko o komarach i mz-tach kupilem sobie yamahe tdr 125 bez iskry mechanik stwierdzil ze trzeba wymieniec modul a ja nigdzie go nie moge znalesc w salonie kosztuje 1500zl :) a ja za motor dalem 2150 zl pomozcie moze ktos z tad ma taki modul ??? albo wie kto ma http://firmy.pkt.pl/firma/elserwis__zaklad...9yeV9iYXNl.html Jesteś pewny, że to moduł? Na początek sprawdź stacyjkę, wyłącznik zapłonu, świecę, przewód WN, wszystkie połączenia z masą, wszystkie przewody odpowiedzialne za zapłon, jeśli to możliwe odłącz też część instalacji nie odpowiedzialnej za zapłon itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wiem ze w wawie jest koles ktory ci wszystko zrobi i modul bo mi robil. swietny mechanik. to czego szukasz to da sie dostac i zrobic tylko musisz szukac i patrz w dt 125 tych nowszych bo to ma ten sam silnik. :biggrin: w tzr chyba tez ten sam silnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ale moduł inny o ile sie nie myle. Są zakłady które naprawiaja moduły, musisz dobrze poczukać, ale najpierw zrób tak jak radzi marcpol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobikm Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 witamOdświerze troche temat... Mam pytanie odnosnie dyfuzora, jest na nim wybity napis " yamaha 5AN 00 " a moj sprzet jest z '99 roku wiec po co to 00 i co oznacza 5AN lub 4FU?pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C_L_K Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 witamOdświerze troche temat... Mam pytanie odnosnie dyfuzora, jest na nim wybity napis " yamaha 5AN 00 " a moj sprzet jest z '99 roku wiec po co to 00 i co oznacza 5AN lub 4FU?pozdrawiam :crossy: To jest oznaczenie modelu (pierwsze znaki w numerze ramy). np 3SH był produkowany (chyba) do 1994. Później 4FU, kolejno 5AN itd. Myślę, że te 00 nie ma wielkiego znaczenia. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 To jest oznaczenie modelu (pierwsze znaki w numerze ramy). np 3SH był produkowany (chyba) do 1994. Później 4FU, kolejno 5AN itd. Myślę, że te 00 nie ma wielkiego znaczenia. PozdrawiamRafałJa mam 1994r i 3XE.A co do dyfuzora to wydaje mi się, że to numer katalogowy tłumika. Jutro jak nie zapomne to sprawdze co u mnie wybili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja mam na papierach 5AN a na czesciach np.filtr powietrza 4fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 juz jestem pewien ze to modul tak stwierdzil elektryk tylko ze kupilem juz dwa moduly i zaden nie dziala a w salonie 1500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Masz wyzej link do Elserwis - naprawiaja wysylkowo i za niewielkie pienaidze. Wez za telefon i skontaktuj sie z nimi, czasami to mam chec w d... kopnac za takie lenistwo. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Napisz do mnie na gg to dam ci namiary na gościa z wawy który powinien mieć moduł do tdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 i jak nie bylo tak nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi