atr32 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam, Poszukuje namiarów na ludzi którzy handlują częściami z rozbitych motocykli w Warszawie i okolicy. Szczególnie do HONDY CBF600 PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A Ja sie dopisuje bo poszukuje czegos takiego w okolicach Poznania (burgman) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atr32 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A co potrzeba? Stelaż pod siodło od CBF600 lub CBF1000. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu można go zamontować w CBF500 ;-)Bardzo by się przydało bo w oryginale CBF500 jest dla mnie ciut za niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A co potrzeba? Masz Adanie dostep do jakis czesci?? Dobrze wiedziec bo jestem na etapie przygotowania do remontu. Potrzebuje np wklad/klosz do lampy Hornet600 '01 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Chłopaki z motomotion mają całą jedną szklarnię zawaloną wszelkiej maści sprzętem typu szrot... zadzwoń do Andrzeja.. do CBF pewnie niejedna część się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi