wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nieeenooo.. same plastiki?!!wezcie cos z moich fotek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ja wyrazam zgode :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Hmm... nie widze zadnej "armatury" :icon_biggrin: No właśnie , zdjęcia są tendencyjne i nie oddają bogactwa i różnorodności obecnego tłumku motocyklistów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ja rowniez wyrazam zgode :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 WYRAŻAM SPRZECIW !!VETO i co tam jeszcze chcecie.Nie ma tam mojego zdjęcia i ja sobie nie życzę ! Proszę o natychmiastową korektę, bo powiem Kasi i będziecie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 też napiszę do kasi :) nie dość, że do spółki z wr0na zebralismy tyle zdjęć to jeszcze nas tam nie będzie. PS. a może chcecie płytkę DVD ze wszystkimi zdjęciami? może znajdziecie jakieś ładne moje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) FLOREK nie strasz, i nie marudź. Zdaje się, że Twój kask jest na jednej fotek :icon_biggrin:. W imieniu nieletniego syna wyrażam zgodę. Najbardziej pasujące do gazety jest drugie zdjęcie (to z enduro). :) Edytowane 18 Września 2007 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No właśnie , zdjęcia są tendencyjne i nie oddają bogactwa i różnorodności obecnego tłumku motocyklistów :clap:Pod tym się podpisuję. Gdzie różnorodność i bogactwo :clap: :clap: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zdecydowany protest, tam musza byc pokazane rowniez piekne motocykle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 takie jak bandit w wersji N :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 takie jak bandit w wersji N :clap: Myslalem raczej o czyms co sie ladnie prezentuje:P Drag star bylby jak najbardziej na miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nie ważne ze na zdjęciach nie ma jakiegoś motorku liczy sie sam fakt że tam byliśmy dzieciaki sie bawiły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nie ważne ze na zdjęciach nie ma jakiegoś motorku liczy sie sam fakt że tam byliśmy dzieciaki sie bawiły :wink: no dobra niech ci będzie, masz rację, ale mój był czerwony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ale ja mam takie ładne zdjęcia i w ogóle medialny jestem :-) i czerwon motór mom... a tak serio to jakom armaturę można by pokazać... i może jakiegoś gsxf600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 jak dzieci, jak dzieci.... KOchanie..!!!! jakim prawem mną straszysz!! wstydź się!!! za karę przez 21 minut będziesz siedział na karnym jeżyku i przez 2 godziny bawił się z dzieciakami z DD!!!! o tak!! Jeśli ktoś spróbuje go bronić, mam do dyspozycji karnego żółwika i krecika!! lepiej nie próbujcie:P Pozdrowionka:-) Przemiła ciocia Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi