shaman9 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam!Chcialbym sie dowiedziec jak prawidlowo ustawic zaplon w Jawie 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Na 4,5mm przed GMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://ataman.junak.net/naprawa/296.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa1960 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 witam podlacze sie do pytania jak sie ustawia zaplon w jawie 250 z 1960r? czy napisze mi ktos jak sie mam za to zabrac? bo zielonego pojecia nie mam o co biega. z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zapłon w każdym moto ustawia sie tak samo wpisz nawet w google ustawienie zapłonu ogar 200 czy cokolwiek co ma stykowy zapłon do podanego tam sposobu podstaw wartości z tabelki podanej przez marcpola i już .......... styki muszą sie rozewrzeć kiedy tłok jest oddalony od gMP o xx itd...... może sie jedynie róznic sposób regulacji przerwy czy opóźnienia (np w ogarze są 2 czy 3 śruby po bokach w jawie może być np 1 albo 4 gdzieś w środku podstawy)ale do tego dojdziesz sam to nie jest trudne :icon_mrgreen: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa1960 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ok. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi