nufry Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Arcer to akurat pomodlisz się przed maturą ;) Szykuj Kawę i lecimy :flesje: to Ty jesteś na zdjęciu w avataze ? oczywiście pytam o tego z prawej ;) I w końcu dam Ci te dystanse do GPZ może Ci się przydadzą. Edytowane 17 Listopada 2007 przez nufry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 :buttrock: Witam wszystkich. jeszcze ja się na tym forum nie pokazałem. W razie chętnych na wycieczki ( oczywiście myślę o wiośnie) to ja się dołączam, i pewnie na pare motorków z kałuszyna i mińska. latamy na intruzach 1400, ale nikt wyścigów nie robi, chodzi o przyjemność z jazdy. POZDRO DLA WSZYSTKICH KTÓRZY POZA SZARA CODZIENNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Maturę już wymodliliśmy z klasą tydzień temu :-), ale można by się przejechać. Tak, to ja jestem na fotce (z końca gimnazjum) A może zrobić jakieś religijne rozpoczęcie sezonu na naszym terenie? Kodeń, Leśna Podlaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 kamil vf 750 ja się chętnie dołączę, bo szczerze mowiąc nie znam nikogo z okolic poza Arcer'em A może zrobić jakieś religijne rozpoczęcie sezonu na naszym terenie? Kodeń, Leśna Podlaska? Ja bardzo chętnie, tylko kto by to dobrze zorganizował, trzeba by też mieć jakieś wtyki w tych parafiach żeby sprawę z księdzem ugadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 hm wiecie cos o tym handlarzu ktory sprzedaje te moto: http://allegro.pl/item268122844_kawasaki_z...6_rok_1998.html prawie zawsze ma sprzety w dobrych cenach ale niektore sadzac po fotach to krotko mowiac złomy, mial ktos z nim doczynienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandokan Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Cześć wszystkim też jestem z Siedlec chwilowo bez moto ale na wiosnę pewnie się już to zmieni. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ehhh śnieg za oknem.. cóż tu począć.. trzeba przerzucić się na rozrywkę zastępczą.. polatać bokami na 4oo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 :banghead: Witam! Jeszcze ja, też z okolic Siedlec/Węgrowa. Apropos jakoś mało ludzi z Węgrowa widzę, no co jest chłopaki i dziewczyny? Do zobaczenia na trasie ( Gryf Party już w czerwcu :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandokan Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ale tu na Siedleckim forum cisza jak na żadnym innym, aż tak u nas krucho z motocyklistami, albo dostęp do netu taki słaby.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 eee szykują się na sezon to nie maja czasu :banghead: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandokan Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) heh pewnie tak, zresztą w tym roku chyba sezon rozpocznie się dość wcześnie. To będzie, że tak powiem mój pierwszy :biggrin: na poważniejszym sprzęcie. Był ktoś może na motobazarze w Warszawie bo ja cholera zapomniałem i trzeba czekać do kwietnia.... Edytowane 2 Marca 2008 przez Sandokan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ano ja byłem, ale jakoś tak dziwnie - kupa ludzi, mało maszyn i części (kilka osób z plastikami, parę z mechanikaliami). Nie było zbyt wiele ciekawych rzeczy do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Arcer, chwal się co tam kupiłeś ciekawego ? :buttrock: Wybierasz sie na rozpoczęcie do Częstochowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam. Jestem z Warszawy, ale Sokołów i Węgrów znam lepiej niż stolice :) Mam tam większość rodziny i kocham te strony. Będzie ktoś chętny polatać jak przyjadę? Pozdrawiam i życzę udanego sezonu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandokan Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Siemasz chętni pewnie się znajdą kwestia ugadania się. A pogoda już coraz fajniejsza można polatać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi